Navigon Live Services

Navigon Live Services

Kan benyttes uden roaming-gebyrer i de lande i Europa, hvor det er tilgaengeligt.

  1. Oversigt

Hurtigere og mere aktuelt: NAVIGON Live Services

Det er bedst at få vigtige oplysninger, når man har brug for dem. Og frem for alt hurtigt. Med NAVIGON Live Services er du altid opdateret: Trafic Live, Mobile fartfælder Live, Clever Parking Live, Vejr Live og Events Live giver dig alle vigtige oplysninger, som du har brug for under turen.

Alle Live Services i detaljer

Glæd dig: Live Services fra NAVIGON er allerede indeholdt i NAVIGON-apparater i Premium-kategorien. Men du kan også udvide dit NAVIGON bekvemt med alle Live Services. Her finder du alt, hvad der er værd at vide om NAVIGON Live Services:

Dine fordele

  • De første 15 måneder inklusive!
  • Servicemeddelelser i realtid
  • Ingen ekstra omkostninger i udlandet
  • Forlænges ikke automatisk og skal ikke opsiges
Clever Flat 12

Forlæng nu dit Live Services-abonnement med 12 måneder.


icon

Traffic Live - trafikoplysninger i realtid

Takket være trafikoplysninger i realtid med Traffic Live får du som NAVIGON-bruger oplysninger om, hvor der er fri bane. Du får således altid anbefalet den bedste rute - unter hensyntagen til den aktuelle trafiksituation.

Disponibilitet
icon

Mobile fartfælder Live - giv mobile fartfælder ingen chance

Førstehånds advarsler: Mobile fartfælder Live viser dig både stationære og mobile fartfælder. Og det i realtid. Desuden kan du også informere andre NAVIGON Live-brugere om fartfælder - ganske enkelt via klik på din NAVIGON.

Disponibilitet
icon

Clever Parking Live - find altid en ledig parkeringsplads!

Clever Parking Live hjælper dig ikke kun med at finde en parkeringsplads, men viser dig også i realtid antallet af ledige parkeringsmuligheder på parkeringspladser og i parkeringshuse i nærheden af dig. Desuden får du også oplysninger om åbningstider og priser.

Disponibilitet
icon

Vejr Live - giver dig den aktuelle vejrudsigt på din rute og på destinationen

Vejr Live ruster dig til alle situationer. For det viser dig den aktuelle vejrudsigt langs med din rute samt for destinationen. Dertil kommer en 2-dages udsigt, så du slipper for ubehagelige overraskelser under selve opholdet.

Disponibilitet
icon

Events Live - Særdeles godt informeret om arrangementer i din by

Gå ikke længere glip af dine yndlingsevents: Vi informerer dig om, hvornår og hvor der sker noget – med angivelse af arrangementets sted, tidsrum og program. Vælg bare den favoriserede kategorie i din by eller i omegnen. Efterfølgende guider vi dig gerne til destinationen – både i Tyskland og i hele Europa.

Disponibilitet

Social bookmarks:

Share/Bookmark