Softwareopgradering til NAVIGON® 40 Premium

 

Opgrader dit NAVIGON® navigationssystem til NAVIGON® 92 Premium – med den nye navigationssoftware NAVIGON® Flow, Panorama View 3D, Landmark View 3D og flere nyttige funktioner, som sørger for, at du sikkert og afslappet når frem til din destination.

Din software-opgradering indeholder desuden:

  • Europakarta: NAVIGON® Release Q3/2015 med 44 länder
  • Premium TMC (Tyskland)* Apparatet svarer softwaremæssigt til den næste apparatserie. Afvigelser mellem enkelte komponenter kan forekomme.

Til NAVIGON-shoppen

Softwareopgradering til NAVIGON® 40 Premium

Alle funktioners detaljer

Med de nye funktioner tilfører du din NAVIGON ekstra værdi.:

NAVIGON® Flow

Afslappet ankomst med NAVIGON® Flow

Så afslappet kan det være at køre bil: Den nye NAVIGON® Flow software leder dig lynhurtigt hen til destinationen via menuen. For hertil har vi videreudviklet vores hidtidige betjeningskoncept og følger et klart princip: De funktioner, som du bruger mest, nås særdeles enkelt og intuitivt. Også betjeningen pr. bevægelsesstyring er ganske enkelt, du kan styre alle funktioner ved at prikke eller stryge fingeren hen over skærmen.


Intuitiv betjening – konsekvent, nemt, optimeret
Brugeroverfladen, som er mere overskuelig end nogensinde, letter betjeningen enormt. De nye kvaliteter i NAVIGON® Flow gør sig bemærket, lige meget hvilken vej du vælger. Således blev kø-omkørselsfunktionen TMC forbedret: Nye trafikmeldinger vises overskueligt på kortet. Grundet den aktuelle trafiksituation anbefaler vi den optimale rute, så du kommer sikkert og hurtigt til din destination. For det kan ikke altid betale sig, at forlade motorvejen til fordel for landevejen.

NAVIGON® Flow - Navigation made easy

Premium TMC

Således er du altid informeret: NAVIGON® Premium TMC giver dig aktuelle og præcise trafikoplysninger. Desuden er der adgang til de sidste nye lokale kilder i nærheden af dig. Således undgår du køer og andre trafikforhindringer, så du hurtigt og afslappet når din destination.

Panorama View 3D

Panorama View3D viser dig ikke landskabet som en jævn flade, men tredimensionelt med bjerge og dale. Denne realistiske gengivelse af omgivelserne gør det nemmere at genkende vejstrækninger og landskaber.

Landmark View 3D

Oplev interessante seværdigheder i 3D: Landmark View3D viser med sin tredimensionelle gengivelse specielle orienteringspunkter på en særlig realistisk måde. Således er det endnu nemmere og hurtigere at finde rundt i fremmede byer ved hjælp af interessepunkter.

City View3D 2.0

Realitetsnær visning af byer  – som et kig ud ad vinduet

Du kender City View3D fra NAVIGON®? Så lær nu det nye, forbedrede City View3D 2.0 at kende! Denne funktion viser byer, som de er i virkeligheden: realitetsnær i 3D. Bygninger har realitetsnære facadefarver og tagformer. Fortove ved siden af gaden fremhæves lidt optisk. Takket denne service er blikket på navigationsapparatet ligesom et kig ud af bilvinduet.

Vide, hvad der venter én, med transparent visning af bygninger

Bygninger i nærheden vises transparente i City View3D 2.0. På denne måde får du en bedre rutevisning, fordi ruten og de særlige destinationer, som ligger på ruten, ikke længere skjules af bygninger. Dette letter orienteringen og muliggør fremsynet kørsel.

Social bookmarks:

Share/Bookmark