Softwareopgradering til NAVIGON® 6350 Live

Opgrader dit NAVIGON® navigationssystem til NAVIGON® 70 Premium Live – med den Aktive vognbaneassistent, Events Live, NAVIGON® MyBest POI og flere nyttige funktioner, som sørger for, at du sikkert og afslappet når frem til din destination.

Din softwareopgradering indeholder desuden:

 • Kort over Europa: NAVIGON® Release Q3/2015 med 44 lande inklusive
 • ekstra Text-to-Speech-sprog (finsk, norsk, portugisisk, tjekkisk)* Apparatet svarer softwaremæssigt til den næste apparatserie. Afvigelser mellem enkelte komponenter kan forekomme.

Til NAVIGON-shoppen

Softwareopgradering til NAVIGON® 6350 Live

Alle funktioners detaljer

Med de nye funktioner tilfører du din NAVIGON ekstra værdi.:

Aktiv vognbaneassistent

Kør fremsynet med den Aktive vognbaneassistent
Hvilken vognbane er den rigtige? Kender du det? Du kører helt i venstre vognbane og pludselig opdager du, at du egentlig skal køre af til højre. Den Aktive vognbaneassistent fra NAVIGON® viser dig i hektisk bytrafik rettidigt, hvornår du skal køre i hvilken vognbane, så du ikke kører forbi næste afkørsel.  Dette er sikker kørsel uden stress med NAVIGON®.

Find den rigtige vognbane med den Aktive vognbaneassistent
Den Aktive vognbaneassistent viser dig med en dynamisk medløbende animation et virkelighedstro billede af det faktiske vejforløb inklusive sving.  En orange pil viser dig i denne animation nøjagtigt, hvilken vognbane du skal tage. Og så du allerede på et tidligt tidspunkt ved, hvad der sker efter næste sving, vises op til fire afkørselsmanøvre efter hinanden. En fremsynet idé fra NAVIGON®!

City View3D 2.0

Realitetsnær visning af byer  – som et kig ud ad vinduet

Du kender City View3D fra NAVIGON®? Så lær nu det nye, forbedrede City View3D 2.0 at kende! Denne funktion viser byer, som de er i virkeligheden: realitetsnær i 3D. Bygninger har realitetsnære facadefarver og tagformer. Fortove ved siden af gaden fremhæves lidt optisk. Takket denne service er blikket på navigationsapparatet ligesom et kig ud af bilvinduet.

Vide, hvad der venter én, med transparent visning af bygninger

Bygninger i nærheden vises transparente i City View3D 2.0. På denne måde får du en bedre rutevisning, fordi ruten og de særlige destinationer, som ligger på ruten, ikke længere skjules af bygninger. Dette letter orienteringen og muliggør fremsynet kørsel.

Events Live

Events Live - og du går ikke længere glip af dine yndlings events. Vi informerer dig om, hvornår og hvor der sker noget - detaljeret med angivelse af arrangementets sted, tidsrum og program. Lige meget, om det handler om koncerter eller folkefester: Du vælger bare din favoriserede kategori - i din by eller i nærheden. Og vi guider dig selvfølgelig gerne derhen. Dette gælder for øvrigt ikke kun i Tyskland, men i hele Europa.


Gælder i Belgien, Danmark, Tyskland, Finland, Frankrig, Storbritannien, Irland, Italien, Letland, Luxembourg, Monaco, Nederlandene, Norge, Østrig, Polen, Portugal, Sverige, Schweiz, Spanien, Tjekkiet, Ungarn, Vatikanstaten

NAVIGON® MyBest POI

Med NAVIGON® MyBest POI har du altid overblik over afstanden til dine favoriserede særlige destinationer

Denne service er en ægte fordel, den viser dig dine vigtigste særlige destinationer og sørger for, at du bevarer overblikket.  Vælg dine tre favoriserede points-of-interest-kategorier, f.eks. tankstationer, parkerings- eller spisemuligheder. De vises så i øverste del af skærmen med angivelse af afstanden til næste POI. Som alternativ kan du også få viste tre specielle særlige destinationer fra én kategorie, f.eks. dine tre foretrukne fastfood-restauranter.

NAVIGON® MyBest POI: For mere overblik på skærmen

Som yderligere ekstra kan du, for at få et bedre overblik, slukke for denne POI-visning og tænde den igen, når du har brug for den. Med MyBest POI findes der ingen omveje mere, for nu ved du nøjagtig, hvorfra og hvor langt du f.eks. skal køre til næste rasteplads, hvis børnene bliver urolige på bagsædet.  Kørsel uden stress med NAVIGON®!

1-Click-Menu

Se mere på kortet

Denne funktion sørger for bedre overblik. Når funktionen One Click Menu er aktiveret, gemmes NAVIGON® MyBest POI-felterne foroven og menulinjen forneden på skærmen automatisk. Den store fordel: Du ser et større kortudsnit og bevarer endnu bedre overblikket over ruteforløbet. På skærmen ser du kun de virkelig relevante oplysninger.

Vis betjeningselementer via knaptryk

Med kun et klik på skærmen vises POI og menulinjen igen, og du kan betjene dit navigationsapparat, som du er vandt til.  Når du i længere tid ikke klikker på dit navigationsapparat, gemmes betjeningselementerne automatisk og du har igen det store kortudsnit på skærmen. Hvis du ønsker det, kan du dog også fiksere POI-visningen.  En innovation fra NAVIGON® til fremsynet og sikker kørsel.

NAVIGON® Sightseeing

Opdag seværdigheder med NAVIGON® Sightseeing

En god idee fra NAVIGON® und MERIAN scout: Med servicen NAVIGON® Sightseeing inspired by MERIAN scout går du på opdagelse efter seværdigheder i byen og på landet i 18 europæiske lande. Seværdigheder i nærheden af dig vises på skærmen og du kan navigere direkte hen til dem.

NAVIGON® Sightseeing: Interessante oplysninger om særlige destinationer

Til hver særlig destination kan du få vist detaljerede oplysninger som kontaktdata, åbningstider, MERIAN-vurderinger og et billede af den særlige destination. Og highlightet: Du kan endda få oplysninger oplæst via talegengivelsen om de seværdigheder, som er blevet vurderet som særlig seværdig. Bliv til opdagelsesrejsende – i bil, på en cykeltur eller til fods!

Inspired by MERIAN scout

Denne funktion omfatter særlige destinationer i følgende lande: Tyskland, Østrig, Schweiz, Italien, Frankrig, Spanien, Portugal, Storbritannien, Irland, Belgien, Holland, Danmark, Finland, Sverige, Norge, Tjekkiet, Polen, Ungarn

Denne funktion fås kun i følgende sprog: fransk, engelsk, tysk, italiensk, spansk. Hollandsk fås kun i Benelux-landene.

Hvis dit sprog ikke er heriblandt, skal apparatets sprogindstilling stilles om til ét af de sprog, der står til rådighed, for at kunne benytte denne service.

NAVIGON® Sightseeing med mange flere oplysninger får du i vores onlineshop.

NAVIGON® Sightseeing Tours

Dit navigationsapparat som rejseguide med NAVIGON® Sightseeing Tours

Planlægger du en ferietur med bil, motorcykel eller cykel? Men du ved endnu ikke, hvilken tur du vil tage? Her får du inspirationer: Din NAVIGON® indeholder allerede gratis en tur i hver af de 14 lande i Europa fra servicen NAVIGON® Sightseeing Tours powered by ViaMichelin. Gå f.eks. på opdagelsesrejse i Salzkammergut eller den maleriske Toscana. Elsker du imponerende bygninger? Så er en tur som 'Loire-slottene dog lige det rigtige for dig!

NAVIGON® Sightseeing Tours med mange oplysninger om seværdigheder

Vælg den passende tur og få vist interessante seværdigheder på ruten med baggrundsinformationer, åbningstider, telefonnumre osv. Du kan selv bestemme, om du kører den valgte rute lige fra begyndelsen eller først senere starter at følge den. Ikke længere irriterende søgning i bilatlasset - stig ind og ferien kan starte!

powered by ViaMichelin

Fås på fransk, tysk, italiensk, engelsk og spansk.

Hvis dit sprog ikke er heriblandt, skal apparatets sprogindstilling stilles om til ét af de sprog, der står til rådighed, for at kunne benytte denne service.

Installerede ruter:

 • På opdagelsesrejse i Salzkammergut - Østrig
 • Grevene fra Flanderns slotte - Belgien
 • Urmagerruten - Schweiz
 • Rundt om Mecklenburgs søer - Tyskland
 • Jylland: fra Århus til Ålborg - Danmark
 • Ruten langs de hvide landsbyer - Spanien
 • Loire-slottene rundt om Amboise - Frankrig
 • Lake District: Windermere og Coniston Water - Storbritannien
 • Ring of Kerry - Irland
 • Den maleriske Toscana - Italien
 • Luxembourger vinrute - Luxembourg
 • Polder-rundtur - Niederlande
 • Rundt om fjordene - Norge
 • På opdagelsesrejse i Serra Da Estrela – Portugal

Flere ture fra NAVIGON® Sightseeing Tours kan du få i vores onlineshop.

Social bookmarks:

Share/Bookmark