Softwareopgradering til NAVIGON® 2410

Opgrader dit apparat til NAVIGON® 2510 Explorer* – med NAVIGON® MyBest POI, NAVIGON® Sightseeing, NAVIGON® Sightseeing Tours og en kortopdatering, som du nemt kan installere med NAVIGON® Fresh.

 

Din softwarepakke indeholder desuden:

 • Kort over Europa: NAVIGON® Release Q3/2015 med 44 lande inklusive* Apparatet svarer softwaremæssigt til den næste apparatserie. Afvigelser mellem enkelte komponenter kan forekomme.

Til NAVIGON-shoppen

Softwareopgradering til NAVIGON® 2410

Alle funktioners detaljer

Med de nye funktioner tilfører du din NAVIGON ekstra værdi.:

NAVIGON® MyBest POI

Med NAVIGON® MyBest POI har du altid overblik over afstanden til dine favoriserede særlige destinationer

Denne service er en ægte fordel, den viser dig dine vigtigste særlige destinationer og sørger for, at du bevarer overblikket.  Vælg dine tre favoriserede points-of-interest-kategorier, f.eks. tankstationer, parkerings- eller spisemuligheder. De vises så i øverste del af skærmen med angivelse af afstanden til næste POI. Som alternativ kan du også få viste tre specielle særlige destinationer fra én kategorie, f.eks. dine tre foretrukne fastfood-restauranter.

NAVIGON® MyBest POI: For mere overblik på skærmen

Som yderligere ekstra kan du, for at få et bedre overblik, slukke for denne POI-visning og tænde den igen, når du har brug for den. Med MyBest POI findes der ingen omveje mere, for nu ved du nøjagtig, hvorfra og hvor langt du f.eks. skal køre til næste rasteplads, hvis børnene bliver urolige på bagsædet.  Kørsel uden stress med NAVIGON®!

NAVIGON® Sightseeing

Opdag seværdigheder med NAVIGON® Sightseeing

En god idee fra NAVIGON® und MERIAN scout: Med servicen NAVIGON® Sightseeing inspired by MERIAN scout går du på opdagelse efter seværdigheder i byen og på landet i 18 europæiske lande. Seværdigheder i nærheden af dig vises på skærmen og du kan navigere direkte hen til dem.

NAVIGON® Sightseeing: Interessante oplysninger om særlige destinationer

Til hver særlig destination kan du få vist detaljerede oplysninger som kontaktdata, åbningstider, MERIAN-vurderinger og et billede af den særlige destination. Og highlightet: Du kan endda få oplysninger oplæst via talegengivelsen om de seværdigheder, som er blevet vurderet som særlig seværdig. Bliv til opdagelsesrejsende – i bil, på en cykeltur eller til fods!

Inspired by MERIAN scout

Denne funktion omfatter særlige destinationer i følgende lande: Tyskland, Østrig, Schweiz, Italien, Frankrig, Spanien, Portugal, Storbritannien, Irland, Belgien, Holland, Danmark, Finland, Sverige, Norge, Tjekkiet, Polen, Ungarn

Denne funktion fås kun i følgende sprog: fransk, engelsk, tysk, italiensk, spansk. Hollandsk fås kun i Benelux-landene.

Hvis dit sprog ikke er heriblandt, skal apparatets sprogindstilling stilles om til ét af de sprog, der står til rådighed, for at kunne benytte denne service.

NAVIGON® Sightseeing med mange flere oplysninger får du i vores onlineshop.

NAVIGON® Sightseeing Tours

Dit navigationsapparat som rejseguide med NAVIGON® Sightseeing Tours

Planlægger du en ferietur med bil, motorcykel eller cykel? Men du ved endnu ikke, hvilken tur du vil tage? Her får du inspirationer: Din NAVIGON® indeholder allerede gratis en tur i hver af de 14 lande i Europa fra servicen NAVIGON® Sightseeing Tours powered by ViaMichelin. Gå f.eks. på opdagelsesrejse i Salzkammergut eller den maleriske Toscana. Elsker du imponerende bygninger? Så er en tur som 'Loire-slottene dog lige det rigtige for dig!

NAVIGON® Sightseeing Tours med mange oplysninger om seværdigheder

Vælg den passende tur og få vist interessante seværdigheder på ruten med baggrundsinformationer, åbningstider, telefonnumre osv. Du kan selv bestemme, om du kører den valgte rute lige fra begyndelsen eller først senere starter at følge den. Ikke længere irriterende søgning i bilatlasset - stig ind og ferien kan starte!

powered by ViaMichelin

Fås på fransk, tysk, italiensk, engelsk og spansk.

Hvis dit sprog ikke er heriblandt, skal apparatets sprogindstilling stilles om til ét af de sprog, der står til rådighed, for at kunne benytte denne service.

Installerede ruter:

 • På opdagelsesrejse i Salzkammergut - Østrig
 • Grevene fra Flanderns slotte - Belgien
 • Urmagerruten - Schweiz
 • Rundt om Mecklenburgs søer - Tyskland
 • Jylland: fra Århus til Ålborg - Danmark
 • Ruten langs de hvide landsbyer - Spanien
 • Loire-slottene rundt om Amboise - Frankrig
 • Lake District: Windermere og Coniston Water - Storbritannien
 • Ring of Kerry - Irland
 • Den maleriske Toscana - Italien
 • Luxembourger vinrute - Luxembourg
 • Polder-rundtur - Niederlande
 • Rundt om fjordene - Norge
 • På opdagelsesrejse i Serra Da Estrela – Portugal

Flere ture fra NAVIGON® Sightseeing Tours kan du få i vores onlineshop.

Social bookmarks:

Share/Bookmark