NAVIGON® Sightseeing

NAVIGON® Sightseeing -palvelun avulla näet nähtävyydet

Ei enää nähtävyyksien etsimistä tai niiden ohi ajamista vahingossa, sillä henkilökohtaisena matkaoppaana toimii NAVIGON®-laitteesi: ajatellaanpa, että olet jossain vieraassa kaupungissa tai ympäristössä, haluat katsella nähtävyyksiä muttet tiedä, mitä nähtävyyksiä seudulla olisi ja missä. Ei hätää! NAVIGON® Sightseeing inspired by MERIAN scout -niminen uusi toiminto tuo monet mielenkiintoiset erikoiskohteet, kuten museot, monumentaaliset rakennukset tai historialliset kaupunginosat 18:ssa Euroopan maassa ulottuvillesi. Voit myös navigoida suoraan niihin.


NAVIGON® Sightseeing: Mielenkiintoisia tietoja erikoiskohteista

Nähtävyyksistä esitetään MERIAN-toimituksen toimittamia tarkempia tietoja, kuten puhelinnumeroita, aukioloaikoja ja arvosteluja. Tarjolla on myös kuvia. Lisäbonuksena voit halutessasi saada vielä tiedot MERIANin parhaimmaksi arvioimista erikoiskohteista kunkin kieliversion mukaan ääneen luettuina. Ota palvelu käyttöösi – liikutpa sitten autolla, polkupyörällä tai jalkaisin – ja löydät aina etsimäsi kohteen, olipa se sitten museo, patsas tai linna!

Inspired by MERIAN scout 

NAVIGON® Sightseeing

Tutustu tähän toimintoon:

NAVIGON FreshMaps

NAVIGON FreshMaps

Säännöllisesti päivitettyä kartta-aineistoa NAVIGON-laitteeseesi.

Lisätietoja

NAVIGON MyLocation

NAVIGON MyLocation

Voit siirtää omia kohteitasi NAVIGON-laitteeseesi.

Lisätietoja

NAVIGON Fresh

NAVIGON Fresh

Uusimmat kartat, ohjelmat ja palvelut aina ajan tasalla – helposti ja yksinkertaisesti lataamalla: sitä on NAVIGON Fresh!

Lisätietoja

Social bookmarks:

Share/Bookmark