NAVIGON® Sightseeing Tours

Navigaattorisi muuttuu NAVIGON® Sightseeing Tours -palvelun avulla matkaoppaaksi

Suunnitteletko autolla, moottoripyörällä tai polkupyörällä tehtävää lomamatkaa? Oletko vielä vähän epävarma matkareitistä? Kas tässä inspiraatiota: NAVIGON® Sightseeing Tours powered by ViaMichelin -palvelussa valittavanasi on yli 100 toinen toistaan kiehtovampaa reittiä 14 Euroopan maan halki. Miltä kuulostaisi löytöretki Salzkammergutissa tai Costa Verdellä? Vai oletko mahtavien vanhojen rakennusten ystävä? Siinä tapauksessa Loiren laakson tai Skotlannin linnoihin johdattavat reitit ovat oikea valinta.

NAVIGON® Sightseeing Tours -palvelussa on paljon tietoa nähtävyyksistä

Kun valitset matka-aikeisiisi sopivimman reitin, voit hakea navigaattorin näytölle reitin varrella olevista mielenkiintoisista nähtävyyksistä taustatietoja, aukioloajat, puhelinnumerot jne. Voit myös valita, ajatko valittua reittiä heti sen alkupisteestä alkaen vai siirrytkö reitille vasta myöhemmin. Joka tapauksessa autossa ei enää tarvita paksua karttakirjaa – kyytiin vain ja loma voi alkaa!

powered by ViaMichelin

NAVIGON® Sightseeing Tours

Tutustu tähän toimintoon:

NAVIGON FreshMaps

NAVIGON FreshMaps

Säännöllisesti päivitettyä kartta-aineistoa NAVIGON-laitteeseesi.

Lisätietoja

NAVIGON MyLocation

NAVIGON MyLocation

Voit siirtää omia kohteitasi NAVIGON-laitteeseesi.

Lisätietoja

NAVIGON Fresh

NAVIGON Fresh

Uusimmat kartat, ohjelmat ja palvelut aina ajan tasalla – helposti ja yksinkertaisesti lataamalla: sitä on NAVIGON Fresh!

Lisätietoja

Social bookmarks:

Share/Bookmark