Navigon Live Services

Navigon Live Services

Käyttö mahdollista Euroopan laajuudelta ilman roaming-maksuja niissä maissa, joissa palvelut ovat saatavilla.

  1. Yleiskatsaus

Nopeammin ajan tasalla: NAVIGON Live Services

Tärkeät tiedot tulisi saada ensisijaisesti silloin, kun niitä myös tarvitaan. Ja ennen kaikkea nopeasti. NAVIGON Live Services -palveluiden ansiosta olet aina ajan tasalla: Traffic Live, Livetiedot liikkuvista tutkista, Clever Parking Live, Livesäätiedot ja Tapahtumat Live välittävät sinulle kaikki ne tärkeät tiedot, joita tarvitset ajosi aikana.

Kaikkien Live Services -palveluiden yksityiskohtainen esittely

Etusi: Premium-luokan NAVIGON-laitteet sisältävät jo valmiiksi NAVIGONin Live Services -palvelut. Voit kuitenkin myös helposti ottaa NAVIGON-laitteessasi käyttöön kaikki Live Services -palvelut. Tästä voit lukea kaiken tietämisen arvoisen NAVIGON Live Services -palveluista:

Etusi

  • Reaaliaikaiset palvelutiedotteet
  • Ei lisämaksuja ulkomailla
  • Tilaus ei jatku automaattisesti eikä sen irtisanominen ole tarpeen
Clever Flat 12

Jatka nyt Live Services -palveluiden tilaustasi 12 kuukaudella.


icon

Traffic Live – reaaliaikaiset liikennetiedotteet

Reaaliajassa välitettävien liikennetiedotusten ansiosta tiedät NAVIGON Traffic Live -toiminnon käyttäjänä aina, missä eteesi avautuu esteetön reitti. Laitteesi suosittelee aina sinulle parasta reittiä – kulloinkin vallitsevan liikennetilanteen mukaan.

Saatavuus
icon

Livetiedot liikkuvista tutkista – aina askelen edellä liikkuvia valvontakameroita

Ei vääriä varoituksia: livetiedot liikkuvista tutkista -toiminto ilmoittaa sekä kiinteistä että liikkuvista valvontakameroista. Ja tietenkin reaaliajassa. Lisäksi voit tiedottaa niistä myös muille NAVIGON Live -käyttäjille vain klikkaamalla NAVIGON-laitettasi.

Saatavuus
icon

Clever Parking Live – vapaa parkkipaikka löytyy aina!

Clever Parking Live auttaa sinua löytämään parkkipaikan, minkä lisäksi toiminto näyttää reaaliajassa jopa vapaiden parkkipaikkojen lukumäärän lähistön parkkipaikoilla ja -taloissa. Toiminto välittää myös tietoja aukioloajoista ja pysäköintimaksuista.

Saatavuus
icon

Livesäätiedot – kertoo matkan varrella ja kohteessasi vallitsevan säätilan

Tämän toiminnon ansiosta osaat varautua kaikkeen. Livesäätiedot-toiminto näyttää nimittäin ajankohtaiset säätiedot kohteestasi ja matkan varrella. Ja jotta perillä ei ilmenisi ikäviä yllätyksiä, tarjolla on myös kahden vuorokauden sääennuste.

Saatavuus
icon

Tapahtumat Live - Parhaat tiedot tapahtumista kaupungissasi

Älä enää koskaan jää paitsi yhdestäkään lempitapahtumastasi: Kerromme sinulle, missä ja milloin jotakin tapahtuu – mainiten sekä paikkakunnan että tapahtuman keston ja ohjelman. Sinun tarvitsee ainoastaan valita haluamasi kategoria kaupungissasi tai ympäristössäsi. Opastamme sinut tämän jälkeen kyseiseen kohteeseen – missä tahansa Euroopassa.

Saatavuus

Social bookmarks:

Share/Bookmark