NAVIGON 40/42 Essential -laitteen ohjelmistopäivitys

Päivitä NAVIGON-navigointijärjestelmäsi nyt NAVIGON 42 Plus -laitteeksi, niin käytössäsi ovat uusi navigointiohjelmisto NAVIGON Flow, Reality View Pro, aktiivinen kaista-avustin, NAVIGON MyRoutes, One Click Menu, jalankulkunavigointi, NAVIGON Loppusuora, TMC-äänitiedotus ja monia muita hyödyllisiä toimintoja, joiden avulla pääset aina varmasti ja leppoisasti perille.

Ohjelmistopäivitys sisältää lisäksi kaiken tämän:

  • Euroopan kartta: NAVIGON-karttajulkaisu Q3/2013, sis. 44 maata
  • Premium TMC (Iso-Britannia, Ranska ja Suomi)
  • Nopeusavustin
  • Text-to-Speech (tšekki, tanska, hollanti, englanti, suomi, ranska, saksa, kreikka, italia, norja, portugali, espanja, ruotsi)
  • Todenmukainen opastustaulujen näyttö
  • Clever Parking


* Laiteohjelmisto vastaa seuraavan sukupolven laitteita. Yksittäisissä osissa voi olla eroavuuksia.

Navigon Shopiin

NAVIGON 40/42 Essential -laitteen ohjelmistopäivitys

Kaikki toiminnot yksityiskohtaisesti

Näillä uusilla toiminnoilla voit täydentää NAVIGON-laitettasi.:

NAVIGON Flow

Leppoisasti perille NAVIGON Flow -ohjelmiston ansiosta.
Autolla ajaminen voi olla todella näin leppoisaa: Uuden NAVIGON Flow -ohjelmiston avulla valikoiden käyttö on salamannopeaa, joten perillekin pääsee sukkelaan. NAVIGON on uudistanut laitteidensa käyttökonseptin kokonaan. Nyt noudatettava perusperiaate on selkeä: Eniten tarvittavien toimintojen käyttö on erittäin helppoa ja intuitiivista. Myös laitteen käyttö on höyhenenkevyttä, sillä kaikkia toimintoja voi ohjata painamalla tai pyyhkäisemällä näyttöä.

 

Intuitiivinen käyttö – johdonmukainen, helppo, optimoitu.
Selkeäksi suunnitellun käyttöliittymän ansiosta laitteen käyttö on helpompaa kuin koskaan aiemmin. Huomaat NAVIGON Flow -ohjelmiston uudet ominaisuudet kaikilla teillä, joita ajat. Esimerkiksi ruuhkien kiertämiseen tarkoitettua TMC-toimintoa on parannettu huomattavasti: uudet vastaanotetut liikennetiedotteet näytetään selvästi kartalla. Kulloinkin vallitsevan liikennetilanteen perusteella suosittelemme optimaalista reittiä, jotta pääset turvallisesti ja nopeasti perille kohteeseesi. Moottoritieltä pienemmälle tielle siirtyminen ei nimittäin ole aina se paras ratkaisu ruuhkista huolimatta.

 

NAVIGON Flow - Navigation made easy

Reality View Pro

Oikea sijoittuminen on nyt helppoa. NAVIGON Reality View Pro -toiminto kertoo sinulle hyvissä ajoin moottoriteiden risteyksistä. Näin ehdit vaihtaa kaistaa ajoissa. Poistumiskaistojen todenmukaisten kuvien ja oikeiden liittymänumeroiden ansiosta opastustauluja on helppo seurata. Näin pysyt varmasti kartalla joka tilanteessa.

Text-to-Speech

Focus all your attention on driving: NAVIGON Text-to-Speech provides you with precise announcements that tell you the names of streets and exits, as well as the direction and distance.

Text-to-Speech is available in the following languages: Czech, Danish, Dutch, English, Finnish, French, German, Greek, Italian, Norwegian, Portuguese, Spanish, Swedish.

Clever Parking

Pysäköi näppärämmin: Clever Parking -toiminnolla pysäköintipaikka löytyy nopeasti. Toiminnon avulla näet lähiympäristössä olevat pysäköintipaikat ja saat lisäksi tietoa pysäköintiajoista ja -maksuista.*.

*Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä ja Luxemburgissa.

Nopeusavustin

NAVIGON tarkkailee ajonopeuttasi. Nopeusavustin antaa varoituksen kuvan ja äänen avulla heti, kun ylität sallitun enimmäisnopeuden.

Premium TMC

Aina tilanteen tasalla. NAVIGON Premium TMC -toiminto tarjoaa ajankohtaisia ja tarkkoja liikennetietoja. Toiminnon avulla pääset lisäksi tarkastelemaan uusimpia lähiympäristöä koskevia lähteitä. Näin pystyt ohittamaan ajoissa jonot ja muut liikennetukokset ja saavut määränpäähän rentoutuneena.

NAVIGON MyRoutes

Sen mukaan, millainen kuljettaja olet, NAVIGON MyRoutes -toiminto suosittelee parasta reittiä - oman ajotyylisi, viikonpäivän ja vuorokaudenajan mukaan. Lisäksi NAVIGON-laite näyttää kaksi vaihtoehtoista ajoreittiä.

Spoken TMC

This function puts traffic into words: spoken TMC informs you with spoken traffic announcements of traffic congestion, the length of queues and their causes along your route. Every bit as detailed as traffic announcements on the radio!
 
Spoken TMC is available in the following languages: Danish, Dutch, English, French, German, Italian, Spanish, Swedish

1-Click-Menu

Isompi karttanäkymä

Tämä toiminto luo selkeyttä. Kun One Click Menu -toiminto on käytössä, näytön yläreunan NAVIGON MyBest POI -kentät ja alareunan valikkopalkki häviävät näytöstä automaattisesti. Suurenmoinen etu: voit katsella suurempaa karttanäkymää ja siksi tiedät entistäkin paremmin, miten ajoreitti etenee. Näytössä näkyvät vain ajamisen kannalta tärkeimmät tiedot.

Käyttöpainikkeet näkyviin napin painalluksella

Vain yksi klikkaus kartalla – ja POI-kohteet sekä valikkopalkki tulevat taas näkyviin ja voit käyttää navigaattoriasi tavalliseen tapaan. Jos et hetkeen klikkaa navigaattoria, nämä käyttöpainikkeet häviävät tietyn ajan kuluttua pois näkyvistä, ja voit taas katsella suurempaa karttanäkymää. Halutessasi voit toki myös asettaa POI-näytön aina näytettäväksi.  NAVIGONin innovaatio ennakoivaa ja turvallista ajamista varten.

NAVIGON Loppusuora

Aina ei ole mahdollista päästä autolla suoraan määränpäähän. NAVIGON Loppusuora -toiminnolla voit tallentaa sijaintipaikkasi auton pysäköinnin jälkeen ja jatkaa matkaa jalkaisin kävelynavigointi-tilassa. Halutessasi voit helposti poistua kävelynavigointi-tilasta.

Kävelynavigointi

Tutustu kaupunkeihin jalkaisin eksymättä tieltä. Kävelynavigointi-tilan avulla pääset suoraan määränpäähän myös, kun olet liikkeellä ilman autoa. Toiminnon avulla pääset tutustumaan hankalastikin löytyviin paikkoihin ja nähtävyyksiin. NAVIGON-laitetta on tällöin kätevä pitää kädessä pystyasennossa*.

* malleissa NAVIGON 1400 I 1410, NAVIGON 2400 I 2410, NAVIGON 2510 Explorer, NAVIGON 20 Easy, NAVIGON 20 Plus

Todenmukainen opastustaulujen näyttö

Tiekyltit näytetään todenmukaisina, jotta oikean liitymän löytäminen sujuu helpommin.

Aktiivinen kaista-avustin

Ennakoivaa ajamista aktiivisen kaista-avustimen avulla
Apua, olenko varmasti oikealla kaistalla? Tuttu tunne, eikö niin: ajat kauimmaisena vasemmalla olevalla kaistalla ja yhtäkkiä huomaat, että sinun pitääkin kääntyä oikealle. NAVIGONin aktiivinen kaista-avustin näyttää liikenteen vilinässä aina riittävän ajoissa, milloin sinun tulee siirtyä millekin kaistalle, jotta et aja seuraavan risteyksen ohi. Turvallista ja stressitöntä ajamista NAVIGONin tapaan.

Aina oikealla kaistalla aktiivisen kaista-avustimen avulla
Aktiivinen kaista-avustin näyttää ajoreitin etenemisen todenmukaisesti kaarteineen päivineen dynaamisesti etenevän animaation avulla. Animaation oranssinvärinen nuoli näyttää tarkasti, mille kaistalle sinun tulee siirtyä. Ja jotta tietäisit riittävän ajoissa, mitä seuraavan kaarteen jälkeen tapahtuu, toiminto näyttää jopa neljä seuraavaa käännöstä kerralla. Varsin ennakoiva idea NAVIGONilta!

NAVIGON Fresh

NAVIGON Fresh

Uusimmat kartat, ohjelmat ja palvelut aina ajan tasalla – helposti ja yksinkertaisesti lataamalla: sitä on NAVIGON Fresh!

Lisätietoja

NAVIGON FreshMaps

NAVIGON FreshMaps

Säännöllisesti päivitettyä kartta-aineistoa NAVIGON-laitteeseesi.

Lisätietoja

NAVIGON MyLocation

NAVIGON MyLocation

Voit siirtää omia kohteitasi NAVIGON-laitteeseesi.

Lisätietoja

Social bookmarks:

Share/Bookmark