NAVIGON® 40 Premium -laitteen ohjelmistopäivitys

Päivitä NAVIGON®-navigointijärjestelmäsi nyt NAVIGON® 92 Premium -laitteeksi, niin käytössäsi ovat uusi navigointiohjelmisto NAVIGON® Flow, Panorama View 3D, Landmark View 3D ja monia muita hyödyllisiä toimintoja, joiden avulla pääset aina varmasti ja leppoisasti perille.

Ohjelmistopäivitys sisältää lisäksi kaiken tämän:

  • Euroopan kartta: NAVIGON®-karttajulkaisu Q3/2015, sis. 44 maata
  • Premium TMC (Saksa)


* Laiteohjelmisto vastaa seuraavan sukupolven laitteita. Yksittäisissä osissa voi olla eroavuuksia.

Navigon Shopiin

NAVIGON® 40 Premium -laitteen ohjelmistopäivitys

Kaikki toiminnot yksityiskohtaisesti

Näillä uusilla toiminnoilla voit täydentää NAVIGON-laitettasi.:

NAVIGON® Flow

Leppoisasti perille NAVIGON® Flow -ohjelmiston ansiosta.

Autolla ajaminen voi olla todella näin leppoisaa: Uuden NAVIGON® Flow -ohjelmiston avulla valikoiden käyttö on salamannopeaa, joten perillekin pääsee sukkelaan. NAVIGON® on uudistanut laitteidensa käyttökonseptin kokonaan. Nyt noudatettava perusperiaate on selkeä: Eniten tarvittavien toimintojen käyttö on erittäin helppoa ja intuitiivista. Myös laitteen käyttö on höyhenenkevyttä, sillä kaikkia toimintoja voi ohjata painamalla tai pyyhkäisemällä näyttöä.

 

Intuitiivinen käyttö – johdonmukainen, helppo, optimoitu.
Selkeäksi suunnitellun käyttöliittymän ansiosta laitteen käyttö on helpompaa kuin koskaan aiemmin. Huomaat NAVIGON® Flow -ohjelmiston uudet ominaisuudet kaikilla teillä, joita ajat. Esimerkiksi ruuhkien kiertämiseen tarkoitettua TMC-toimintoa on parannettu huomattavasti: uudet vastaanotetut liikennetiedotteet näytetään selvästi kartalla. Kulloinkin vallitsevan liikennetilanteen perusteella suosittelemme optimaalista reittiä, jotta pääset turvallisesti ja nopeasti perille kohteeseesi. Moottoritieltä pienemmälle tielle siirtyminen ei nimittäin ole aina se paras ratkaisu ruuhkista huolimatta.


 

NAVIGON® Flow - Navigation made easy

Premium TMC

Aina tilanteen tasalla. NAVIGON® Premium TMC -toiminto tarjoaa ajankohtaisia ja tarkkoja liikennetietoja. Toiminnon avulla pääset lisäksi tarkastelemaan uusimpia lähiympäristöä koskevia lähteitä. Näin pystyt ohittamaan ajoissa jonot ja muut liikennetukokset ja saavut määränpäähän rentoutuneena.

Panorama View 3D

Panorama View3D -toiminnolla maisemaa ei näytetä litteänä, vaan kolmiulotteisena: kukkulat ja laaksot näkyvät todenmukaisina. Ympäristön todenmukainen esitystapa helpottaa reitin ja maisemien tunnistamista.

Landmark View 3D

Koe kiinnostavimmat nähtävyydet kolmiulotteisina. Landmark View3D -toiminto näyttää erityiskohteet kolmiulotteisina ja erittäin todenmukaisina. Erityiskohteiden avulla suunnistaminen vieraissa kaupungeissa on entistä helpompaa.

City View3D 2.0

Todellisuutta vastaava kaupunkinäkymä – kuin ikkunasta katsoisi

Tunnetko jo NAVIGON®in City View3D -toiminnon? Siinä tapauksessa kannattaa ehdottomasti tutustua sen uuteen City View3D 2.0 -versioon! Tämä toiminto näyttää kaupungit sellaisina kuin ne oikeasti ovat: todenmukaisina ja kolmiulotteisina. Rakennusten julkisivujen värit ja kattojen muodot vastaavat todellisuutta. Jalkakäytävät esitetään optisesti hieman korostettuina. Tämän toiminnon ansiosta kaupunkinäkymä navigaattorin näytössä näyttää samalta kuin katsoisi auton ikkunasta ulos.

Tiedä, mitä tuleman pitää: rakennukset näytetään läpinäkyvinä

City View3D 2.0 -toiminto esittää lähiympäristön rakennukset läpinäkyvinä. Sen ansiosta reittinäkymä on nyt entistäkin parempi, koska rakennukset eivät enää peitä ajoreittiä ja edessä olevia erikoiskohteita. Tämä helpottaa suunnistamista ja mahdollistaa ennakoivan ajotavan.

Social bookmarks:

Share/Bookmark