NAVIGON® 70 Plus -laitteen ohjelmistopäivitys

Päivitä NAVIGON®-navigointijärjestelmäsi nyt NAVIGON® 72 Plus -laitteeksi uuden NAVIGON® Flow -navigointiohjelmiston avulla.  Uusin, innovatiivinen NAVIGON® Flow -ohjelmisto pitää huolen siitä, että navigaattorin käyttö on helpompaa ja intuitiivisempaa kuin koskaan aiemmin.

Ohjelmistopäivitys sisältää lisäksi kaiken tämän:

  • Euroopan kartta: NAVIGON®-karttajulkaisu Q3/2015, sis. 44 maata
  • Premium TMC (Iso-Britannia ja Ranska)


* Laiteohjelmisto vastaa seuraavan sukupolven laitteita. Yksittäisissä osissa voi olla eroavuuksia.

Navigon Shopiin

NAVIGON® 70 Plus -laitteen ohjelmistopäivitys

Kaikki toiminnot yksityiskohtaisesti

Näillä uusilla toiminnoilla voit täydentää NAVIGON-laitettasi.:

NAVIGON® Flow

Leppoisasti perille NAVIGON® Flow -ohjelmiston ansiosta.

Autolla ajaminen voi olla todella näin leppoisaa: Uuden NAVIGON® Flow -ohjelmiston avulla valikoiden käyttö on salamannopeaa, joten perillekin pääsee sukkelaan. NAVIGON® on uudistanut laitteidensa käyttökonseptin kokonaan. Nyt noudatettava perusperiaate on selkeä: Eniten tarvittavien toimintojen käyttö on erittäin helppoa ja intuitiivista. Myös laitteen käyttö on höyhenenkevyttä, sillä kaikkia toimintoja voi ohjata painamalla tai pyyhkäisemällä näyttöä.

 

Intuitiivinen käyttö – johdonmukainen, helppo, optimoitu.
Selkeäksi suunnitellun käyttöliittymän ansiosta laitteen käyttö on helpompaa kuin koskaan aiemmin. Huomaat NAVIGON® Flow -ohjelmiston uudet ominaisuudet kaikilla teillä, joita ajat. Esimerkiksi ruuhkien kiertämiseen tarkoitettua TMC-toimintoa on parannettu huomattavasti: uudet vastaanotetut liikennetiedotteet näytetään selvästi kartalla. Kulloinkin vallitsevan liikennetilanteen perusteella suosittelemme optimaalista reittiä, jotta pääset turvallisesti ja nopeasti perille kohteeseesi. Moottoritieltä pienemmälle tielle siirtyminen ei nimittäin ole aina se paras ratkaisu ruuhkista huolimatta.


 

NAVIGON® Flow - Navigation made easy

Premium TMC

Aina tilanteen tasalla. NAVIGON® Premium TMC -toiminto tarjoaa ajankohtaisia ja tarkkoja liikennetietoja. Toiminnon avulla pääset lisäksi tarkastelemaan uusimpia lähiympäristöä koskevia lähteitä. Näin pystyt ohittamaan ajoissa jonot ja muut liikennetukokset ja saavut määränpäähän rentoutuneena.

Social bookmarks:

Share/Bookmark