NAVIGON 70 Premium -laitteen ohjelmistopäivitys

Päivitä NAVIGON-navigointijärjestelmäsi nyt NAVIGON 92 Premium -laitteeksi uuden NAVIGON Flow -navigointiohjelmiston avulla.  Uusin, innovatiivinen NAVIGON Flow -ohjelmisto pitää huolen siitä, että navigaattorin käyttö on helpompaa ja intuitiivisempaa kuin koskaan aiemmin.

Ohjelmistopäivitys sisältää lisäksi kaiken tämän:

  • Euroopan kartta: NAVIGON-karttajulkaisu Q3/2014, sis. 44 maata
  • Premium TMC (Iso-Britannia ja Ranska)


* Laiteohjelmisto vastaa seuraavan sukupolven laitteita. Yksittäisissä osissa voi olla eroavuuksia.

Navigon Shopiin

NAVIGON 70 Premium -laitteen ohjelmistopäivitys

Kaikki toiminnot yksityiskohtaisesti

Näillä uusilla toiminnoilla voit täydentää NAVIGON-laitettasi.:

NAVIGON Flow

Leppoisasti perille NAVIGON Flow -ohjelmiston ansiosta.
Autolla ajaminen voi olla todella näin leppoisaa: Uuden NAVIGON Flow -ohjelmiston avulla valikoiden käyttö on salamannopeaa, joten perillekin pääsee sukkelaan. NAVIGON on uudistanut laitteidensa käyttökonseptin kokonaan. Nyt noudatettava perusperiaate on selkeä: Eniten tarvittavien toimintojen käyttö on erittäin helppoa ja intuitiivista. Myös laitteen käyttö on höyhenenkevyttä, sillä kaikkia toimintoja voi ohjata painamalla tai pyyhkäisemällä näyttöä.

 

Intuitiivinen käyttö – johdonmukainen, helppo, optimoitu.
Selkeäksi suunnitellun käyttöliittymän ansiosta laitteen käyttö on helpompaa kuin koskaan aiemmin. Huomaat NAVIGON Flow -ohjelmiston uudet ominaisuudet kaikilla teillä, joita ajat. Esimerkiksi ruuhkien kiertämiseen tarkoitettua TMC-toimintoa on parannettu huomattavasti: uudet vastaanotetut liikennetiedotteet näytetään selvästi kartalla. Kulloinkin vallitsevan liikennetilanteen perusteella suosittelemme optimaalista reittiä, jotta pääset turvallisesti ja nopeasti perille kohteeseesi. Moottoritieltä pienemmälle tielle siirtyminen ei nimittäin ole aina se paras ratkaisu ruuhkista huolimatta.

 

NAVIGON Flow - Navigation made easy

NAVIGON Fresh

NAVIGON Fresh

Uusimmat kartat, ohjelmat ja palvelut aina ajan tasalla – helposti ja yksinkertaisesti lataamalla: sitä on NAVIGON Fresh!

Lisätietoja

NAVIGON FreshMaps

NAVIGON FreshMaps

Säännöllisesti päivitettyä kartta-aineistoa NAVIGON-laitteeseesi.

Lisätietoja

NAVIGON MyLocation

NAVIGON MyLocation

Voit siirtää omia kohteitasi NAVIGON-laitteeseesi.

Lisätietoja

Social bookmarks:

Share/Bookmark