NAVIGON® 2300 | 2310 -laitteen ohjelmistopäivitys


Päivitä NAVIGON®-navigointijärjestelmäsi nyt NAVIGON® 20 Plus* -laitteeksi ja käytössäsi ovat aktiivinen kaista-avustin, One Click Menu, NAVIGON® MyBest POI, TMC-äänitiedotus ja monia muita hyödyllisiä toimintoja, joiden avulla pääset aina varmasti ja leppoisasti perille.

Ohjelmistopäivitys sisältää lisäksi kaiken tämän:

 • Euroopan kartta: NAVIGON®-karttajulkaisu Q3/2015 sisältäen 44 maata


* Laiteohjelmisto vastaa seuraavan sukupolven laitteita. Yksittäisissä osissa voi olla eroavuuksia.

Navigon Shopiin

NAVIGON® 2300 | 2310 -laitteen ohjelmistopäivitys

Kaikki toiminnot yksityiskohtaisesti

Näillä uusilla toiminnoilla voit täydentää NAVIGON-laitettasi.:

Aktiivinen kaista-avustin

Ennakoivaa ajamista aktiivisen kaista-avustimen avulla
Apua, olenko varmasti oikealla kaistalla? Tuttu tunne, eikö niin: ajat kauimmaisena vasemmalla olevalla kaistalla ja yhtäkkiä huomaat, että sinun pitääkin kääntyä oikealle. NAVIGON®in aktiivinen kaista-avustin näyttää liikenteen vilinässä aina riittävän ajoissa, milloin sinun tulee siirtyä millekin kaistalle, jotta et aja seuraavan risteyksen ohi. Turvallista ja stressitöntä ajamista NAVIGON®in tapaan.

Aina oikealla kaistalla aktiivisen kaista-avustimen avulla
Aktiivinen kaista-avustin näyttää ajoreitin etenemisen todenmukaisesti kaarteineen päivineen dynaamisesti etenevän animaation avulla. Animaation oranssinvärinen nuoli näyttää tarkasti, mille kaistalle sinun tulee siirtyä. Ja jotta tietäisit riittävän ajoissa, mitä seuraavan kaarteen jälkeen tapahtuu, toiminto näyttää jopa neljä seuraavaa käännöstä kerralla. Varsin ennakoiva idea NAVIGON®ilta!

1-Click-Menu

Isompi karttanäkymä

Tämä toiminto luo selkeyttä. Kun One Click Menu -toiminto on käytössä, näytön yläreunan NAVIGON® MyBest POI -kentät ja alareunan valikkopalkki häviävät näytöstä automaattisesti. Suurenmoinen etu: voit katsella suurempaa karttanäkymää ja siksi tiedät entistäkin paremmin, miten ajoreitti etenee. Näytössä näkyvät vain ajamisen kannalta tärkeimmät tiedot.

Käyttöpainikkeet näkyviin napin painalluksella

Vain yksi klikkaus kartalla – ja POI-kohteet sekä valikkopalkki tulevat taas näkyviin ja voit käyttää navigaattoriasi tavalliseen tapaan. Jos et hetkeen klikkaa navigaattoria, nämä käyttöpainikkeet häviävät tietyn ajan kuluttua pois näkyvistä, ja voit taas katsella suurempaa karttanäkymää. Halutessasi voit toki myös asettaa POI-näytön aina näytettäväksi.  NAVIGON®in innovaatio ennakoivaa ja turvallista ajamista varten.

NAVIGON® MyBest POI

NAVIGON® MyBest POI -toiminnon avulla tiedät aina, minkä verran matkaa on omiin suosikkierikoiskohteisiisi.

Tämä palvelu on oikea aarre: se näyttää aina ensisijaisesti omat tärkeät erikoiskohteesi ja pitää huolen siitä, että pysyt aina kartalla. Voit valita kolme POI-suosikkiluokkaa, esimerkiksi huoltoasemat tai pysäköinti- tai ruokapaikat. Ne näkyvät navigaattorisi näytön yläosassa, kuten myös etäisyys seuraavaan POI-kohteeseen. Voit myös valita näytettäväksi kolme tiettyä erikoiskohdetta tietystä luokasta, esimerkiksi kolme suosikkipikaruokapaikkaasi.

NAVIGON® MyBest POI: Enemmän selkeyttä näyttöön

Näytön selkeyttä voit parantaa siten, että valitset POI-näytön piilotettavaksi ja haet sen näyttöön sitten, kun tarvitset sitä. MyBest POI -palvelun avulla turhista mutkista ei tarvitse enää stressata. Nyt tiedät tarkkaan, miten reitti etenee ja kuinka kauan matka vaikkapa seuraavalle taukopaikalle kestää – kullanarvoinen tieto esimerkiksi silloin, kun takapenkin pikku matkalaisten aika alkaa käydä pitkäksi. Stressitöntä matkantekoa NAVIGON®in kera!

 

Text-to-Speech

Voit keskittyä täysin liikenteeseen. NAVIGON® Text-to-Speech -toiminto antaa tarkat tiedot paitsi suunnista ja etäisyyksistä myös katujen ja liittymien nimistä.


Text-to-Speech -toiminto on saatavana seuraavilla kielillä: englanti, espanja, hollanti, italia, ranska, ruotsi, saksa ja tanska.

TMC-reittipalvelu

Vaihtoehtoiset reittiehdotukset hyvissä ajoin. TMC-reittipalvelu näyttää ruuhkailmoituksen tullessa vaihtoehtoisen ajoreitin sekä päivitetyt etäisyystiedot ja saapumisajan. Sinä päätät, onko vaihtoehtoinen reitti parempi vai haluatko pysyä alkuperäisellä reitillä.

TMC-äänitiedotus

Toiminto tiedottaa jonoista puheen välityksellä. TMC-äänitiedotus ilmoittaa äänitiedotteella reitin varrella olevista ruuhkista ja niiden laajuudesta sekä syystä. Yhtä yksityiskohtaisesti kuin radion liikennetiedotteissa.
 
TMC-äänitiedotus on saatavana seuraavilla kielillä: englanti, espanja, hollanti, italia, ranska, ruotsi, saksa ja tanska.

Kävelynavigointi

Tutustu kaupunkeihin jalkaisin eksymättä tieltä. Kävelynavigointi-tilan avulla pääset suoraan määränpäähän myös, kun olet liikkeellä ilman autoa. Toiminnon avulla pääset tutustumaan hankalastikin löytyviin paikkoihin ja nähtävyyksiin.

NAVIGON® Loppusuora

Aina ei ole mahdollista päästä autolla suoraan määränpäähän. NAVIGON® Loppusuora -toiminnolla voit tallentaa sijaintipaikkasi auton pysäköinnin jälkeen ja jatkaa matkaa jalkaisin kävelynavigointi-tilassa. Halutessasi voit helposti poistua kävelynavigointi-tilasta.

NAVIGON® Sightseeing

NAVIGON® Sightseeing -palvelun avulla näet nähtävyydet

NAVIGON®in ja MERIAN scoutin mainio idea: NAVIGON® Sightseeing inspired by MERIAN scout -palvelun avulla voit tutkia nähtävyyksiä kaupungeissa ja maalla 18:ssa Euroopan maassa. Ajoreittisi lähellä olevat nähtävyydet näkyvät navigaattorisi näytöllä, ja voit asettaa laitteen navigoimaan suoraan nähtävyyksiin.

NAVIGON® Sightseeing: Mielenkiintoisia tietoja erikoiskohteista

Jokaisesta erikoiskohteesta voit hakea näytölle kuvan lisäksi myös tarkempia tietoja, kuten yhteystiedot, aukioloajat ja MERIAN-arviot. Ja mikä parasta: Ehdottomasti poikkeamisen arvoisista kohteista voit halutessasi saada tiedot myös navigaattorin kieliversion mukaisesti ääneen luettuna. Sinustakin voi nyt tulla löytöretkeilijä – liikuitpa sitten autolla, polkupyörällä tai jalan!

Inspired by MERIAN scout


Tämä toiminto sisältää erikoiskohteita seuraavissa maissa: Alankomaat, Belgia, Espanja, Irlanti, Iso-Britannia, Italia, Itävalta, Norja, Portugali, Puola, Ranska, Ruotsi, Saksa, Suomi, Sveitsi, Tanska, Tšekki, Unkari.

Toiminto on saatavana vain seuraavilla kielillä: englanti, espanja, italia, ranska, saksa. Hollanti saatavana vain Benelux-maissa.

Jos palvelu ei ole saatavana omalla kielelläsi, voit käyttää matkaopaspalvelua, kun vaihdat navigaattorisi kieliasetukseksi jonkin edellä mainituista kielistä.

Runsaasti tietoa sisältävän NAVIGON® Sightseeing -palvelun voit ostaa verkkokaupastamme.

NAVIGON® Sightseeing Tours

Navigaattorisi muuttuu NAVIGON® Sightseeing Tours -palvelun avulla matkaoppaaksi

Suunnitteletko autolla, moottoripyörällä tai polkupyörällä tehtävää lomamatkaa? Oletko vielä vähän epävarma matkareitistä? Kas tässä inspiraatiota: NAVIGON® -laitteeseesi sisältyy maksutta yksi NAVIGON® Sightseeing Tours powered by ViaMichelin -palvelun mukainen reitti kussakin 14:ssä Euroopan maassa. Miltä kuulostaisi löytöretki Salzkammergutissa tai maalauksellisessa Toskanassa? Vai oletko mahtavien vanhojen rakennusten ystävä? Siinä tapauksessa Loiren laakson linnat -reitti on juuri oikea valinta!


NAVIGON® Sightseeing Tours -palvelussa on paljon tietoa nähtävyyksistä

Kun valitset matka-aikeisiisi sopivimman reitin, voit hakea navigaattorin näytölle reitin varrella olevista mielenkiintoisista nähtävyyksistä taustatietoja, aukioloajat, puhelinnumerot jne. Voit myös valita, ajatko valittua reittiä heti sen alkupisteestä alkaen vai siirrytkö reitille vasta myöhemmin. Joka tapauksessa autossa ei enää tarvita paksua karttakirjaa – kyytiin vain ja loma voi alkaa!

powered by ViaMichelin

Saatavana seuraavilla kielillä: englanti, espanja, italia, saksa ja ranska.

Jos palvelu ei ole saatavana omalla kielelläsi, voit käyttää matkaopaspalvelua, kun vaihdat navigaattorisi kieliasetukseksi jonkin edellä mainituista kielistä.


Valmiiksi asennetut reitit:

 • Löytöretkellä Salzkammergutissa – Itävalta
 • Flanderin kreivilinnat – Belgia
 • Kellosepän tie – Sveitsi
 • Mecklenburgin järvikierros – Saksa
 • Jyllanti: Århusista Aalborgiin – Tanska
 • Valkoisten kylien halki – Espanja
 • Loiren laakson linnat Amboisen tienoilla – Ranska
 • Lake District: Windermere ja Coniston Water - Iso-Britannia
 • Ring of Kerry - Irlanti
 • Maalauksellinen Toskana – Italia
 • Luxemburgin viinitie – Luxemburg
 • Polder-kierros – Alankomaat
 • Vuonokierros – Norja
 • Löytöretkellä Serra Da Estrelassa – Portugali

Lisää NAVIGON® Sightseeing Tours -reittejä voit ostaa verkkokaupastamme.

NAVIGON® Sync

NAVIGON® Sync on toiminto, jonka avulla voit siirtää kaikki yhteystiedot tietokoneesta NAVIGON®-laitteeseen. Näin tärkeät osoitteet ovat aina käytettävissäsi.

Social bookmarks:

Share/Bookmark