NAVIGON® 2150 max -laitteen ohjelmistopäivitys

Voit päivittää laitteesi NAVIGON® 4310 max* -paikanninta vastaavaksi asentamalla laitteeseesi seuraavat toiminnot helposti NAVIGON® Fresh -ohjelman avulla: NAVIGON® MyRoutes, TMC-äänitiedotus, TMC-reittipalvelu (DESTIA), Text-to-Speech ja monet muut lisätoiminnot.


Ohjelmistopaketti sisältää lisäksi seuraavat osiot:

  • Text-to-Speech-toiminnon lisäkielet (Tanska, Hollantia)
  • uusien laitteiden kielet
  • Karttajulkaisu NAVIGON® Q3/2015, sisältää 40 maata
  • Sisältää Clever Parking -toiminnon ja tutkavaroittimen uudet versiot

Picture Viewer -toiminto ei ole enää käytettävissä päivityksen jälkeen.

Bluetooth-toiminto ei ole enää käytettävissä päivityksen jälkeen.


* Laiteohjelmisto vastaa seuraavan sukupolven laitteita. Yksittäisissä osissa voi olla eroavuuksia.

Navigon Shopiin

NAVIGON® 2150 max -laitteen ohjelmistopäivitys

Kaikki toiminnot yksityiskohtaisesti

Näillä uusilla toiminnoilla voit täydentää NAVIGON-laitettasi.:

NAVIGON® MyRoutes

Sen mukaan, millainen kuljettaja olet, NAVIGON® MyRoutes -toiminto suosittelee parasta reittiä - oman ajotyylisi, viikonpäivän ja vuorokaudenajan mukaan. Lisäksi NAVIGON®-laite näyttää kaksi vaihtoehtoista ajoreittiä.

TMC-äänitiedotus

Toiminto tiedottaa jonoista puheen välityksellä. TMC-äänitiedotus ilmoittaa äänitiedotteella reitin varrella olevista ruuhkista ja niiden laajuudesta sekä syystä. Yhtä yksityiskohtaisesti kuin radion liikennetiedotteissa.
 
TMC-äänitiedotus on saatavana seuraavilla kielillä: englanti, espanja, hollanti, italia, ranska, ruotsi, saksa ja tanska.

TMC-reittipalvelu

Vaihtoehtoiset reittiehdotukset hyvissä ajoin. TMC-reittipalvelu näyttää ruuhkailmoituksen tullessa vaihtoehtoisen ajoreitin sekä päivitetyt etäisyystiedot ja saapumisajan. Sinä päätät, onko vaihtoehtoinen reitti parempi vai haluatko pysyä alkuperäisellä reitillä.

Premium TMC

Aina tilanteen tasalla. NAVIGON Premium TMC -toiminto tarjoaa ajankohtaisia ja tarkkoja liikennetietoja. Toiminnon avulla pääset lisäksi tarkastelemaan uusimpia lähiympäristöä koskevia lähteitä. Näin pystyt ohittamaan ajoissa jonot ja muut liikennetukokset ja saavut määränpäähän rentoutuneena.

Premium TMC* -vastaanotto on maksullinen seuraavissa maissa: Iso-Britannia, Itävalta, Norja, Ranska, Ruotsi, Saksa, Puola, Slovenia, Unkari ja Suomi.

*kulloisenkin tuotteen ja maan mukaan

Text-to-Speech

Voit keskittyä täysin liikenteeseen. NAVIGON® Text-to-Speech -toiminto antaa tarkat tiedot paitsi suunnista ja etäisyyksistä myös katujen ja liittymien nimistä.


Text-to-Speech -toiminto on saatavana seuraavilla kielillä: englanti, espanja, hollanti, italia, ranska, ruotsi, saksa ja tanska.

Clever Parking

Pysäköi näppärämmin: Clever Parking -toiminnolla pysäköintipaikka löytyy nopeasti. Toiminnon avulla näet lähiympäristössä olevat pysäköintipaikat ja saat lisäksi tietoa pysäköintiajoista ja -maksuista.*.

*Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä ja Luxemburgissa.

POI-klikkaus

Hae tarkkaa tietoa erityiskohteista (POI - Point-of-Interest). Kun napsautat kartalla näkyvää erityiskohdetta, kuten taukopaikkaa tai nähtävyyttä, saat tärkeitä lisätietoja, kuten osoitteen, aukioloajat ja puhelinnumerot. Tietysti voit halutessasi pyytää laitetta navigoimaan reitin valitsemaasi paikkaan.

Suosikkipaikat kartalla

Voit tallentaa suosikkikohteesi erityiskohteina ja näyttää ne kartalla. Näin tiedät aina yhdellä silmäyksellä, miten lähellä olet suosikkiravintolaasi tai ystäviesi asuinpaikkaa.

Koordinaattien syöttö

Kirjoita osoite taatusti virheettömästi. Älykäs osoitteen syöttö -toiminto näyttää ainoastaan järkevät kirjainyhdistelmät. Saat siis tulokseksi osoitteita, jotka todella ovat olemassa.

NAVIGON® MyReport

Havaitsitko tieliikennettä koskevan muutoksen, esimerkiksi uuden liikenneympyrän? NAVIGON® MyReport -toiminnolla voit ilmoittaa tieverkoston muutoksista suoraan meille. Sen jälkeen, kun asiantuntijamme ovat tarkistaneet ilmoitukset, ne otetaan mukaan seuraaviin karttapäivityksiin.

Hätätapausavustin

On hyvä tietää, että hädässä apu on lähellä. Hätätapausavustin kertoo sinulle tarvittaessa muutaman sekunnin kuluessa tärkeiden lähiympäristön paikkojen, kuten poliisin, sairaaloiden ja palokunnan, osoitteet. Myös puhelinnumerot ilmoitetaan.

Social bookmarks:

Share/Bookmark