NAVIGON 2410 -laitteen ohjelmistopäivitys

Voit päivittää laitteesi NAVIGON 2510 Explorer* -paikanninta vastaavaksi asentamalla laitteeseesi seuraavat toiminnot helposti NAVIGON Fresh -ohjelman avulla: NAVIGON MyBest POI, NAVIGON Sightseeing, NAVIGON Sightseeing Tours, karttapäivitys ja monet muut lisätoiminnot.

Ohjelmistopäivitys sisältää lisäksi kaiken tämän:

 • Euroopan kartta: NAVIGON-karttajulkaisu Q3/2014 sisältäen 44 maata* Laiteohjelmisto vastaa seuraavan sukupolven laitteita. Yksittäisissä osissa voi olla eroavuuksia.

Navigon Shopiin

NAVIGON 2410 -laitteen ohjelmistopäivitys

Kaikki toiminnot yksityiskohtaisesti

Näillä uusilla toiminnoilla voit täydentää NAVIGON-laitettasi.:

NAVIGON MyBest POI

NAVIGON MyBest POI -toiminnon avulla tiedät aina, minkä verran matkaa on omiin suosikkierikoiskohteisiisi.
Tämä palvelu on oikea aarre: se näyttää aina ensisijaisesti omat tärkeät erikoiskohteesi ja pitää huolen siitä, että pysyt aina kartalla. Voit valita kolme POI-suosikkiluokkaa, esimerkiksi huoltoasemat tai pysäköinti- tai ruokapaikat. Ne näkyvät navigaattorisi näytön yläosassa, kuten myös etäisyys seuraavaan POI-kohteeseen. Voit myös valita näytettäväksi kolme tiettyä erikoiskohdetta tietystä luokasta, esimerkiksi kolme suosikkipikaruokapaikkaasi.

NAVIGON MyBest POI: Enemmän selkeyttä näyttöön
Näytön selkeyttä voit parantaa siten, että valitset POI-näytön piilotettavaksi ja haet sen näyttöön sitten, kun tarvitset sitä. MyBest POI -palvelun avulla turhista mutkista ei tarvitse enää stressata. Nyt tiedät tarkkaan, miten reitti etenee ja kuinka kauan matka vaikkapa seuraavalle taukopaikalle kestää – kullanarvoinen tieto esimerkiksi silloin, kun takapenkin pikku matkalaisten aika alkaa käydä pitkäksi. Stressitöntä matkantekoa NAVIGONin kera!
 

NAVIGON Sightseeing

NAVIGON Sightseeing -palvelun avulla näet nähtävyydet
NAVIGONin ja MERIAN scoutin mainio idea: NAVIGON Sightseeing inspired by MERIAN scout -palvelun avulla voit tutkia nähtävyyksiä kaupungeissa ja maalla 18:ssa Euroopan maassa. Ajoreittisi lähellä olevat nähtävyydet näkyvät navigaattorisi näytöllä, ja voit asettaa laitteen navigoimaan suoraan nähtävyyksiin.

NAVIGON Sightseeing: Mielenkiintoisia tietoja erikoiskohteista
Jokaisesta erikoiskohteesta voit hakea näytölle kuvan lisäksi myös tarkempia tietoja, kuten yhteystiedot, aukioloajat ja MERIAN-arviot. Ja mikä parasta: Ehdottomasti poikkeamisen arvoisista kohteista voit halutessasi saada tiedot myös navigaattorin kieliversion mukaisesti ääneen luettuna. Sinustakin voi nyt tulla löytöretkeilijä – liikuitpa sitten autolla, polkupyörällä tai jalan!

Inspired by MERIAN scout


Tämä toiminto sisältää erikoiskohteita seuraavissa maissa: Alankomaat, Belgia, Espanja, Irlanti, Iso-Britannia, Italia, Itävalta, Norja, Portugali, Puola, Ranska, Ruotsi, Saksa, Suomi, Sveitsi, Tanska, Tšekki, Unkari.

Toiminto on saatavana vain seuraavilla kielillä: englanti, espanja, italia, ranska, saksa. Hollanti saatavana vain Benelux-maissa.

Jos palvelu ei ole saatavana omalla kielelläsi, voit käyttää matkaopaspalvelua, kun vaihdat navigaattorisi kieliasetukseksi jonkin edellä mainituista kielistä.

Runsaasti tietoa sisältävän NAVIGON Sightseeing -palvelun voit ostaa verkkokaupastamme.

NAVIGON Sightseeing Tours

Navigaattorisi muuttuu NAVIGON Sightseeing Tours -palvelun avulla matkaoppaaksi
Suunnitteletko autolla, moottoripyörällä tai polkupyörällä tehtävää lomamatkaa? Oletko vielä vähän epävarma matkareitistä? Kas tässä inspiraatiota: NAVIGON -laitteeseesi sisältyy maksutta yksi NAVIGON Sightseeing Tours powered by ViaMichelin -palvelun mukainen reitti kussakin 14:ssä Euroopan maassa. Miltä kuulostaisi löytöretki Salzkammergutissa tai maalauksellisessa Toskanassa? Vai oletko mahtavien vanhojen rakennusten ystävä? Siinä tapauksessa Loiren laakson linnat -reitti on juuri oikea valinta!

NAVIGON Sightseeing Tours -palvelussa on paljon tietoa nähtävyyksistä
Kun valitset matka-aikeisiisi sopivimman reitin, voit hakea navigaattorin näytölle reitin varrella olevista mielenkiintoisista nähtävyyksistä taustatietoja, aukioloajat, puhelinnumerot jne. Voit myös valita, ajatko valittua reittiä heti sen alkupisteestä alkaen vai siirrytkö reitille vasta myöhemmin. Joka tapauksessa autossa ei enää tarvita paksua karttakirjaa – kyytiin vain ja loma voi alkaa!

powered by ViaMichelin

Saatavana seuraavilla kielillä: englanti, espanja, italia, saksa ja ranska.

Jos palvelu ei ole saatavana omalla kielelläsi, voit käyttää matkaopaspalvelua, kun vaihdat navigaattorisi kieliasetukseksi jonkin edellä mainituista kielistä.


Valmiiksi asennetut reitit:

 • Löytöretkellä Salzkammergutissa – Itävalta
 • Flanderin kreivilinnat – Belgia
 • Kellosepän tie – Sveitsi
 • Mecklenburgin järvikierros – Saksa
 • Jyllanti: Århusista Aalborgiin – Tanska
 • Valkoisten kylien halki – Espanja
 • Loiren laakson linnat Amboisen tienoilla – Ranska
 • Lake District: Windermere ja Coniston Water - Iso-Britannia
 • Ring of Kerry - Irlanti
 • Maalauksellinen Toskana – Italia
 • Luxemburgin viinitie – Luxemburg
 • Polder-kierros – Alankomaat
 • Vuonokierros – Norja
 • Löytöretkellä Serra Da Estrelassa – Portugali

Lisää NAVIGON Sightseeing Tours -reittejä voit ostaa verkkokaupastamme.
NAVIGON Fresh

NAVIGON Fresh

Uusimmat kartat, ohjelmat ja palvelut aina ajan tasalla – helposti ja yksinkertaisesti lataamalla: sitä on NAVIGON Fresh!

Lisätietoja

NAVIGON FreshMaps

NAVIGON FreshMaps

Säännöllisesti päivitettyä kartta-aineistoa NAVIGON-laitteeseesi.

Lisätietoja

NAVIGON MyLocation

NAVIGON MyLocation

Voit siirtää omia kohteitasi NAVIGON-laitteeseesi.

Lisätietoja

Social bookmarks:

Share/Bookmark