Software-upgrade voor NAVIGON® 7210

Upgrade uw apparaat naar NAVIGON® 7310* – met NAVIGON® MyRoutes, CityView3D, Clever Parking, Professionale spraakcontrole, Panorama View3D en vele andere nuttige functies, die u gemakkelijk met NAVIGON® Fresh installeert.


Uw softwarepakket bevat bovendien:

  • aanvullende Text-to-Speech-talen
  • nieuwe apparaattalen
  • Kaart van Europa: NAVIGON® Release Q3/2015 incl. 40 landen* Het apparaat komt wat de software betreft overeen met de volgende serie. Afwijkingen in afzonderlijke componenten kunnen blijven bestaan.

Naar de NAVIGON Winkel

Software-upgrade voor NAVIGON® 7210

Alle functies nader bekijken

Met deze nieuwe functies kunt u uw NAVIGON opwaarderen.:

City View3D

In City View3D worden steden als 3D-model weergegeven, zodat u ook in vreemde omgevingen steeds weet waar u heen moet. De gebouwen worden ruimtelijk weergegeven en bieden u op elk moment duidelijke oriëntatiepunten. Zo behoudt u steeds het overzicht.

 

NAVIGON® MyRoutes

Afhankelijk van het type bestuurder dat u bent, adviseert NAVIGON® MyRoutes de beste route – toegesneden op uw persoonlijke rijstijl, de dag van de week en het tijdstip. Daarnaast laat uw NAVIGON® u maximaal twee alternatieve routes zien.

Professionele spraakcontrole

U kunt mondeling niet alleen comfortabel en veilig uw bestemming opgeven, maar ook de voornaamste functies als de menunavigatie en de volumeregeling bedienen. En dat alles zonder dat u de handen van het stuurwiel hoeft te nemen.

Professionele spraakcontrole is beschikbaar in de volgende talen: Deens, Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands, Spaans en Zweeds

Panorama View 3D

Panorama View3D laat op het display het landschap niet als plat vlak zien, maar in drie dimensies met bergen en dalen. Deze realistische weergave van de omgeving maakt het makkelijker de route en het omringende landschap te herkennen.

Clever Parking

Slimmer parkeren: wanneer u op zoek bent naar een parkeerplaats, hebt u met Clever Parking zo een plekje gevonden. Daarbij worden niet alleen de parkeermogelijkheden in de buurt aangegeven, maar ontvangt u ook informatie over openingstijden en kosten*.

*Geldt voor Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Luxemburg

TMC-route-info

Altijd tijdig een alternatief achter de hand: TMC-route-info laat u bij een filemelding een alternatieve route zien met bijgewerkte gegevens over afstand en aankomsttijd. U kunt zelf kiezen of de file wilt omzeilen of de oorspronkelijke route wilt vervolgen.

Reality View Pro

Zo eenvoudig is voorsorteren: met NAVIGON Reality View Pro weet u bij verkeersknooppunten en splitsingen tijdig wanneer u van rijstrook moet wisselen. Dankzij de fotorealistische weergave van de afritten en afritnummers kunt u de borden moeiteloos volgen. Zo behoudt u gegarandeerd het overzicht.

TMC-commentaarstem

Deze functie verzorgt mondelinge filemeldingen: TMC-commentaarstem informeert u mondeling over de verkeerssituatie op uw route, de lengte van eventuele files en hun oorzaak. Even gedetailleerd als het verkeersbericht op de radio!
 
TMC-commentaarstem is beschikbaar in de volgende talen: Deens, Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands, Spaans en Zweeds

POI-klik

Geef uitgebreide informatie over speciale bestemmingen of POI's (Point-of-Interest) weer: wanneer u op een speciale bestemming op de kaart tikt, bijvoorbeeld een rustplaats of bezienswaardigheden, ontvangt u wetenswaardige informatie zoals adressen, openingstijden en telefoonnummers. Desgewenst kunt u er ook rechtstreeks heen navigeren.

Coördinaten ingave

Coördinaten ingave maakt het mogelijk de coördinaten van uw bestemming op te geven. Dit kan handiger zijn dan het invoeren van een traditioneel adres, bijvoorbeeld als u op zoek bent naar een camping.

NAVIGON® MyReport

U hebt een wegwijziging ontdekt, zoals een nieuwe rotonde? Met NAVIGON® MyReport kunt u via uw NAVIGON® rechtstreeks informatie over wijzigingen in het wegennet aan ons doorgeven. Na een zorgvuldige controle door deskundigen worden uw gegevens in de volgende releases van onze kaarten opgenomen.

Social bookmarks:

Share/Bookmark