Software-upgrade voor NAVIGON® 40/42 Essential

Door uw NAVIGON®-navigatiesysteem op te waarderen tot NAVIGON® 42 Plus – met nuttige functies als de nieuwe navigatiesoftware NAVIGON® Flow, Reality View® Pro, Actieve Rijstrookassistent, NAVIGON® MyRoutes, One Click Menu, Voetgangernavigatie, NAVIGON® Deur tot deur, One Click Menu, TMC-commentaarstem en meer – komt u veilig en ontspannen op de plaats van bestemming aan.

Daarnaast bevat uw software-upgrade:

  • Kaart van Europa: NAVIGON® Release Q3/2014 incl. 44 landen
  • Premium TMC (Groot-Brittannië, Finland en Frankrijk)
  • Snelheidsassistent
  • Text-to-Speech (Deens, Duits, Engels, Fins, Frans, Grieks, Italiaans, Nederlands, Noors, Portugees, Spaans, Tsjechisch en Zweeds)
  • Realistische bewegwijzering
  • Clever Parking* Het apparaat komt wat de software betreft overeen met de volgende serie. Afwijkingen in afzonderlijke componenten kunnen blijven bestaan.

Naar de NAVIGON Winkel

Software-upgrade voor NAVIGON® 40/42 Essential

Alle functies nader bekijken

Met deze nieuwe functies kunt u uw NAVIGON opwaarderen.:

NAVIGON® Flow

Ontspannen aankomen met NAVIGON® Flow

Zo relaxed kan autorijden zijn: met de nieuwe NAVIGON® Flow-navigatiesoftware racet u door de menu's en komt u bliksemsnel op de plaats van bestemming aan. Want wij hebben ons bedieningsconcept ingrijpend verbeterd, waardoor de bediening nog overzichtelijker is geworden: de functies die u het vaakst gebruikt, laten zich in een handomdraai oproepen. Daarnaast is de bediening via de gebareninterface vingerlicht, want door even op het scherm te tikken of te vegen kunt u alle functies oproepen.

 

Intuïtieve bediening – consequent, eenvoudig, geoptimaliseerd
De overzichtelijk ingedeelde gebruikersinterface maakt de bediening dan ook relaxter dan ooit tevoren. De nieuwe kwaliteiten van NAVIGON® Flow komen op tal van gebieden tot uiting. Zo is met name de functie voor het ontwijken van files TMC verbeterd: pas ontvangen verkeersmeldingen worden overzichtelijk op de kaart weergegeven. Op basis van de actuele verkeerssituatie wordt de voor u optimale route voorgesteld, zodat u steeds veilig en snel op uw bestemming aankomt. Want wie zegt dat het altijd zin heeft de snelweg voor een secundaire weg te verruilen?

NAVIGON® Flow - Navigation made easy

Text-to-Speech

Zo kunt u zich ten volle op het wegverkeer concentreren: NAVIGON® Text-to-Speech geeft niet alleen precies de richting en de afstand aan, maar noemt ook de namen van de straten en de nummers van de afritten.


Text-to-Speech is in de volgende talen beschikbaar: Deens, Duits, Engels, Fins, Frans, Grieks, Italiaans, Nederlands, Noors, Portugees,
Spaans, Tsjechisch en Zweeds.

Reality View® Pro

Zo eenvoudig is voorsorteren: met NAVIGON® Reality View® Pro weet u bij verkeersknooppunten en splitsingen tijdig wanneer u van rijstrook moet wisselen. Dankzij de fotorealistische weergave van de afritten en afritnummers kunt u de borden moeiteloos volgen. Zo behoudt u gegarandeerd het overzicht.

Clever Parking

Slimmer parkeren: wanneer u op zoek bent naar een parkeerplaats, hebt u met Clever Parking zo een plekje gevonden. Daarbij worden niet alleen de parkeermogelijkheden in de buurt aangegeven, maar ontvangt u ook informatie over openingstijden en kosten*.

*Geldt voor Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Luxemburg

Snelheidsassistent

NAVIGON® let op uw snelheid: Snelheidsassistent geeft u een audiovisuele waarschuwing wanneer u de voorgeschreven maximumsnelheid overschrijdt.

Premium TMC

Zo bent u steeds goed op de hoogte: NAVIGON® Premium TMC biedt actuele en nauwkeurige verkeersinformatie. Daarnaast heeft NAVIGON® Premium TMC toegang tot de meest actuele informatiebronnen in uw regio. Zo kunt u files en andere verkeersbelemmeringen omzeilen en komt u snel en ontspannen op uw bestemming aan.

NAVIGON® MyRoutes

Afhankelijk van het type bestuurder dat u bent, adviseert NAVIGON® MyRoutes de beste route – toegesneden op uw persoonlijke rijstijl, de dag van de week en het tijdstip. Daarnaast laat uw NAVIGON® u maximaal twee alternatieve routes zien.

TMC-commentaarstem

Deze functie verzorgt mondelinge filemeldingen: TMC-commentaarstem informeert u mondeling over de verkeerssituatie op uw route, de lengte van eventuele files en hun oorzaak. Even gedetailleerd als het verkeersbericht op de radio!
 
TMC-commentaarstem is beschikbaar in de volgende talen: Deens, Duits, Engels, Fins, Frans, Grieks, Italiaans, Nederlands, Noors, Portugees, Spaans, Tsjechisch en Zweeds.

1-Click-Menu

Meer zien op de kaart

Deze functie zorgt voor meer overzicht. Wanneer de functie Snelmenu actief is, worden de NAVIGON® MyBest POI-velden boven en de menubalk onder aan het display automatisch verborgen. Het grote voordeel: er is meer ruimte voor de kaart en u ziet nog beter hoe de route precies verloopt. Op het display ziet u alleen nog de informatie die echt relevant is.

De bedieningsorganen weergeven door even op het display te tikken

Door even op de kaart te tikken geeft u de POI's en de menubalk weer en kunt u uw navigatieapparaat op de gewoonlijke manier bedienen. Wanneer u het display een tijd lang niet meer hebt aangeraakt, worden deze bedieningsorganen automatisch weer verborgen en ziet u weer de grote kaartweergave op het display. Maar als u wilt, kunt u de POI's ook vastzetten.  Een innovatie van NAVIGON® voor vooruitziend en veilig rijden.

NAVIGON® Deur-tot-deur

U kunt uw auto niet altijd voor de deur parkeren. Met NAVIGON® Deur-tot-deur kunt u na het parkeren simpelweg uw standplaats opslaan, waarna Voetgangermodus u te voet naar uw eindbestemming brengt. En weer terug, mocht u daar prijs op stellen.

Voetgangernavigatie

Verken steden zonder te verdwalen: de nieuwe voetgangernavigatie brengt u direct naar uw doel, ook wanneer u niet met de auto onderweg bent. Zo vindt u ook de meest verborgen plekjes en bezienswaardigheden. Bijzonder praktisch is daarbij dat u uw NAVIGON® in de portretstand* trouwens heel comfortabel met één hand kunt vasthouden.


*Bij NAVIGON® 1400 I 1410, NAVIGON® 2400 I 2410, NAVIGON® 2510 Explorer, NAVIGON® 20 Easy, NAVIGON® 20 Plus

Realistische bewegwijzering

Verkeersborden worden realistisch weergegeven zodat u zich eenvoudig kunt oriënteren.

Actieve Rijstrookassistent

Vooruitziend rijden met Actieve Rijstrookassistent
Welke rijstrook is de juiste? Kent u dat? U rijdt helemaal links en plotseling ziet u dat u eigenlijk rechts moet afslaan. Actieve Rijstrookassistent van NAVIGON® laat u in het hectische stadsverkeer altijd tijdig zien wanneer u op welke rijstrook moet rijden om de volgende afslag niet te missen. Dat is veilig en stressloos rijden met NAVIGON®.

Met Actieve Rijstrookassistent de juiste rijstrook vinden
Actieve Rijstrookassistent laat u middels een dynamische animatie een realistische weergave zien van het werkelijke routeverloop, met inbegrip van de bochten. Een oranje pijl geeft aan welke rijstrook u precies moet nemen. Er worden maximaal vier afslagmanoeuvres achter elkaar weergegeven. Op die manier weet u ruimschoots van tevoren wat na de volgende bocht te gebeuren staat. Weer zo'n vooruitziend idee van NAVIGON®!

NAVIGON Fresh

NAVIGON Fresh

Altijd de nieuwste kaarten, software en services - beschikbaar als downloads: dat is NAVIGON Fresh!

Meer informatie

NAVIGON FreshMaps

NAVIGON FreshMaps

Regelmatig geactualiseerde kaarten voor uw NAVIGON

Meer informatie

NAVIGON MyLocation

NAVIGON MyLocation

Kopieer uw persoonlijke bestemmingen naar uw NAVIGON.

Meer informatie

Social bookmarks:

Share/Bookmark