Software-upgrade voor NAVIGON® 40/42 Essential

Door uw NAVIGON®-navigatiesysteem op te waarderen tot NAVIGON® 42 Plus – met nuttige functies als de nieuwe navigatiesoftware NAVIGON® Flow, Reality View® Pro, Actieve Rijstrookassistent, NAVIGON® MyRoutes, One Click Menu, Voetgangernavigatie, NAVIGON® Deur tot deur, One Click Menu, TMC-commentaarstem en meer – komt u veilig en ontspannen op de plaats van bestemming aan.

Daarnaast bevat uw software-upgrade:

  • Kaart van Europa: NAVIGON® Release Q3/2015 incl. 44 landen
  • Premium TMC (Groot-Brittannië, Finland en Frankrijk)
  • Snelheidsassistent
  • Text-to-Speech (Deens, Duits, Engels, Fins, Frans, Grieks, Italiaans, Nederlands, Noors, Portugees, Spaans, Tsjechisch en Zweeds)
  • Realistische bewegwijzering
  • Clever Parking* Het apparaat komt wat de software betreft overeen met de volgende serie. Afwijkingen in afzonderlijke componenten kunnen blijven bestaan.

Naar de NAVIGON Winkel

Software-upgrade voor NAVIGON® 40/42 Essential

Alle functies nader bekijken

Met deze nieuwe functies kunt u uw NAVIGON opwaarderen.:

NAVIGON® Flow

Ontspannen aankomen met NAVIGON® Flow

Zo relaxed kan autorijden zijn: met de nieuwe NAVIGON® Flow-navigatiesoftware racet u door de menu's en komt u bliksemsnel op de plaats van bestemming aan. Want wij hebben ons bedieningsconcept ingrijpend verbeterd, waardoor de bediening nog overzichtelijker is geworden: de functies die u het vaakst gebruikt, laten zich in een handomdraai oproepen. Daarnaast is de bediening via de gebareninterface vingerlicht, want door even op het scherm te tikken of te vegen kunt u alle functies oproepen.

 

Intuïtieve bediening – consequent, eenvoudig, geoptimaliseerd
De overzichtelijk ingedeelde gebruikersinterface maakt de bediening dan ook relaxter dan ooit tevoren. De nieuwe kwaliteiten van NAVIGON® Flow komen op tal van gebieden tot uiting. Zo is met name de functie voor het ontwijken van files TMC verbeterd: pas ontvangen verkeersmeldingen worden overzichtelijk op de kaart weergegeven. Op basis van de actuele verkeerssituatie wordt de voor u optimale route voorgesteld, zodat u steeds veilig en snel op uw bestemming aankomt. Want wie zegt dat het altijd zin heeft de snelweg voor een secundaire weg te verruilen?

NAVIGON® Flow - Navigation made easy

Text-to-Speech

Zo kunt u zich ten volle op het wegverkeer concentreren: NAVIGON® Text-to-Speech geeft niet alleen precies de richting en de afstand aan, maar noemt ook de namen van de straten en de nummers van de afritten.


Text-to-Speech is in de volgende talen beschikbaar: Deens, Duits, Engels, Fins, Frans, Grieks, Italiaans, Nederlands, Noors, Portugees,
Spaans, Tsjechisch en Zweeds.

Reality View® Pro

Zo eenvoudig is voorsorteren: met NAVIGON® Reality View® Pro weet u bij verkeersknooppunten en splitsingen tijdig wanneer u van rijstrook moet wisselen. Dankzij de fotorealistische weergave van de afritten en afritnummers kunt u de borden moeiteloos volgen. Zo behoudt u gegarandeerd het overzicht.

Clever Parking

Slimmer parkeren: wanneer u op zoek bent naar een parkeerplaats, hebt u met Clever Parking zo een plekje gevonden. Daarbij worden niet alleen de parkeermogelijkheden in de buurt aangegeven, maar ontvangt u ook informatie over openingstijden en kosten*.

*Geldt voor Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Luxemburg

Snelheidsassistent

NAVIGON® let op uw snelheid: Snelheidsassistent geeft u een audiovisuele waarschuwing wanneer u de voorgeschreven maximumsnelheid overschrijdt.

Premium TMC

Zo bent u steeds goed op de hoogte: NAVIGON® Premium TMC biedt actuele en nauwkeurige verkeersinformatie. Daarnaast heeft NAVIGON® Premium TMC toegang tot de meest actuele informatiebronnen in uw regio. Zo kunt u files en andere verkeersbelemmeringen omzeilen en komt u snel en ontspannen op uw bestemming aan.

NAVIGON® MyRoutes

Afhankelijk van het type bestuurder dat u bent, adviseert NAVIGON® MyRoutes de beste route – toegesneden op uw persoonlijke rijstijl, de dag van de week en het tijdstip. Daarnaast laat uw NAVIGON® u maximaal twee alternatieve routes zien.

TMC-commentaarstem

Deze functie verzorgt mondelinge filemeldingen: TMC-commentaarstem informeert u mondeling over de verkeerssituatie op uw route, de lengte van eventuele files en hun oorzaak. Even gedetailleerd als het verkeersbericht op de radio!
 
TMC-commentaarstem is beschikbaar in de volgende talen: Deens, Duits, Engels, Fins, Frans, Grieks, Italiaans, Nederlands, Noors, Portugees, Spaans, Tsjechisch en Zweeds.

1-Click-Menu

Meer zien op de kaart

Deze functie zorgt voor meer overzicht. Wanneer de functie Snelmenu actief is, worden de NAVIGON® MyBest POI-velden boven en de menubalk onder aan het display automatisch verborgen. Het grote voordeel: er is meer ruimte voor de kaart en u ziet nog beter hoe de route precies verloopt. Op het display ziet u alleen nog de informatie die echt relevant is.

De bedieningsorganen weergeven door even op het display te tikken

Door even op de kaart te tikken geeft u de POI's en de menubalk weer en kunt u uw navigatieapparaat op de gewoonlijke manier bedienen. Wanneer u het display een tijd lang niet meer hebt aangeraakt, worden deze bedieningsorganen automatisch weer verborgen en ziet u weer de grote kaartweergave op het display. Maar als u wilt, kunt u de POI's ook vastzetten.  Een innovatie van NAVIGON® voor vooruitziend en veilig rijden.

NAVIGON® Deur-tot-deur

U kunt uw auto niet altijd voor de deur parkeren. Met NAVIGON® Deur-tot-deur kunt u na het parkeren simpelweg uw standplaats opslaan, waarna Voetgangermodus u te voet naar uw eindbestemming brengt. En weer terug, mocht u daar prijs op stellen.

Voetgangernavigatie

Verken steden zonder te verdwalen: de nieuwe voetgangernavigatie brengt u direct naar uw doel, ook wanneer u niet met de auto onderweg bent. Zo vindt u ook de meest verborgen plekjes en bezienswaardigheden. Bijzonder praktisch is daarbij dat u uw NAVIGON® in de portretstand* trouwens heel comfortabel met één hand kunt vasthouden.


*Bij NAVIGON® 1400 I 1410, NAVIGON® 2400 I 2410, NAVIGON® 2510 Explorer, NAVIGON® 20 Easy, NAVIGON® 20 Plus

Realistische bewegwijzering

Verkeersborden worden realistisch weergegeven zodat u zich eenvoudig kunt oriënteren.

Actieve Rijstrookassistent

Vooruitziend rijden met Actieve Rijstrookassistent
Welke rijstrook is de juiste? Kent u dat? U rijdt helemaal links en plotseling ziet u dat u eigenlijk rechts moet afslaan. Actieve Rijstrookassistent van NAVIGON® laat u in het hectische stadsverkeer altijd tijdig zien wanneer u op welke rijstrook moet rijden om de volgende afslag niet te missen. Dat is veilig en stressloos rijden met NAVIGON®.

Met Actieve Rijstrookassistent de juiste rijstrook vinden
Actieve Rijstrookassistent laat u middels een dynamische animatie een realistische weergave zien van het werkelijke routeverloop, met inbegrip van de bochten. Een oranje pijl geeft aan welke rijstrook u precies moet nemen. Er worden maximaal vier afslagmanoeuvres achter elkaar weergegeven. Op die manier weet u ruimschoots van tevoren wat na de volgende bocht te gebeuren staat. Weer zo'n vooruitziend idee van NAVIGON®!

Social bookmarks:

Share/Bookmark