Software-upgrade voor Nieuwe functies en kaarten voor uw NAVIGON® 40 Premium

Door uw NAVIGON®-navigatiesysteem op te waarderen tot NAVIGON® 92 Premium – met nuttige functies als de nieuwe navigatiesoftware NAVIGON® Flow, Panorama View 3D, Landmark View 3D en meer – komt u veilig en ontspannen op de plaats van bestemming aan.

Daarnaast bevat uw software-upgrade:

  • Kaart van Europa: NAVIGON® Release Q3/2015 incl. 44 landen
  • Premium TMC (Duitsland)* Het apparaat komt wat de software betreft overeen met de volgende serie. Afwijkingen in afzonderlijke componenten kunnen blijven bestaan.

Naar de NAVIGON Winkel

Software-upgrade voor Nieuwe functies en kaarten voor uw NAVIGON® 40 Premium

Alle functies nader bekijken

Met deze nieuwe functies kunt u uw NAVIGON opwaarderen.:

NAVIGON® Flow

Ontspannen aankomen met NAVIGON® Flow

Zo relaxed kan autorijden zijn: met de nieuwe NAVIGON® Flow-navigatiesoftware racet u door de menu's en komt u bliksemsnel op de plaats van bestemming aan. Want wij hebben ons bedieningsconcept ingrijpend verbeterd, waardoor de bediening nog overzichtelijker is geworden: de functies die u het vaakst gebruikt, laten zich in een handomdraai oproepen. Daarnaast is de bediening via de gebareninterface vingerlicht, want door even op het scherm te tikken of te vegen kunt u alle functies oproepen.

 

Intuïtieve bediening – consequent, eenvoudig, geoptimaliseerd
De overzichtelijk ingedeelde gebruikersinterface maakt de bediening dan ook relaxter dan ooit tevoren. De nieuwe kwaliteiten van NAVIGON® Flow komen op tal van gebieden tot uiting. Zo is met name de functie voor het ontwijken van files TMC verbeterd: pas ontvangen verkeersmeldingen worden overzichtelijk op de kaart weergegeven. Op basis van de actuele verkeerssituatie wordt de voor u optimale route voorgesteld, zodat u steeds veilig en snel op uw bestemming aankomt. Want wie zegt dat het altijd zin heeft de snelweg voor een secundaire weg te verruilen?

NAVIGON® Flow - Navigation made easy

Premium TMC

Zo bent u steeds goed op de hoogte: NAVIGON® Premium TMC biedt actuele en nauwkeurige verkeersinformatie. Daarnaast heeft NAVIGON® Premium TMC toegang tot de meest actuele informatiebronnen in uw regio. Zo kunt u files en andere verkeersbelemmeringen omzeilen en komt u snel en ontspannen op uw bestemming aan.

Panorama View 3D

Panorama View3D laat op het display het landschap niet als plat vlak zien, maar in drie dimensies met bergen en dalen. Deze realistische weergave van de omgeving maakt het makkelijker de route en het omringende landschap te herkennen.

Landmark View 3D

Beleef interessante bezienswaardigheden in 3D: door de driedimensionale weergave geeft Landmark View3D speciale oriëntatiepunten bijzonder realistisch weer. Zo kunt u zich in vreemde steden aan de hand van speciale bestemmingen nog makkelijker en sneller oriënteren.

City View3D 2.0

Realistische weergave van steden – alsof u uit het raam kijkt

U kent City View3D van NAVIGON®? Maak dan nu kennis met de nieuwe, verbeterde functie City View3D 2.0! Deze functie geeft steden zo weer als ze er in werkelijkheid uitzien: realistisch in 3D. De gevels en daken van de gebouwen zien er zeer realistisch uit. Trottoirs langs de straten worden iets verhoogd weergegeven. Daardoor ziet de weergave er op het navigatiescherm er bedrieglijk echt uit.

Weten wat er komt dankzij de transparante weergave van gebouwen

Gebouwen in de nabije omgeving worden bij City View3D 2.0 transparant weergegeven. Daardoor wordt de route overzichtelijker weergegeven, want uw route en de bijbehorende speciale bestemming worden niet door gebouwen aan het zicht onttrokken. Dat vereenvoudigt de oriëntatie en maakt vooruitziend rijden mogelijk.

Social bookmarks:

Share/Bookmark