Software-upgrade voor NAVIGON® 2300 | 2310


Door uw NAVIGON®-navigatiesysteem op te waarderen tot de NAVIGON® 20 Plus* – met nuttige functies als Actieve Rijstrookassistent, One Click Menu, NAVIGON® MyBest POI, TMC-commentaarstem en meer – komt u veilig en ontspannen op de plaats van bestemming aan.

Daarnaast bevat uw software-upgrade:

 • Kaart van Europa: NAVIGON® Release Q3/2015 incl. 44 landen* Het apparaat komt wat de software betreft overeen met de volgende serie. Afwijkingen in afzonderlijke componenten kunnen blijven bestaan.

Naar de NAVIGON Winkel

Software-upgrade voor NAVIGON® 2300 | 2310

Alle functies nader bekijken

Met deze nieuwe functies kunt u uw NAVIGON opwaarderen.:

Actieve Rijstrookassistent

Vooruitziend rijden met Actieve Rijstrookassistent
Welke rijstrook is de juiste? Kent u dat? U rijdt helemaal links en plotseling ziet u dat u eigenlijk rechts moet afslaan. Actieve Rijstrookassistent van NAVIGON® laat u in het hectische stadsverkeer altijd tijdig zien wanneer u op welke rijstrook moet rijden om de volgende afslag niet te missen. Dat is veilig en stressloos rijden met NAVIGON®.

Met Actieve Rijstrookassistent de juiste rijstrook vinden
Actieve Rijstrookassistent laat u middels een dynamische animatie een realistische weergave zien van het werkelijke routeverloop, met inbegrip van de bochten. Een oranje pijl geeft aan welke rijstrook u precies moet nemen. Er worden maximaal vier afslagmanoeuvres achter elkaar weergegeven. Op die manier weet u ruimschoots van tevoren wat na de volgende bocht te gebeuren staat. Weer zo'n vooruitziend idee van NAVIGON®!

1-Click-Menu

Meer zien op de kaart

Deze functie zorgt voor meer overzicht. Wanneer de functie Snelmenu actief is, worden de NAVIGON® MyBest POI-velden boven en de menubalk onder aan het display automatisch verborgen. Het grote voordeel: er is meer ruimte voor de kaart en u ziet nog beter hoe de route precies verloopt. Op het display ziet u alleen nog de informatie die echt relevant is.

De bedieningsorganen weergeven door even op het display te tikken

Door even op de kaart te tikken geeft u de POI's en de menubalk weer en kunt u uw navigatieapparaat op de gewoonlijke manier bedienen. Wanneer u het display een tijd lang niet meer hebt aangeraakt, worden deze bedieningsorganen automatisch weer verborgen en ziet u weer de grote kaartweergave op het display. Maar als u wilt, kunt u de POI's ook vastzetten.  Een innovatie van NAVIGON® voor vooruitziend en veilig rijden.

NAVIGON® MyBest POI

Met NAVIGON® MyBest POI weet u altijd hoe ver het nog is naar uw favoriete speciale bestemmingen

Deze service is een echte pluspunt en laat uw belangrijkste speciale bestemmingen extra opvallen, zodat u steeds het overzicht bewaart. Kies uw drie favoriete POI-categorieën, zoals tankstations, parkeerplaatsen of eetgelegenheden. Deze worden vervolgens boven aan het display weergegeven, met informatie over de afstand. U kunt u drie specifieke speciale bestemmingen uit één categorie laten weergeven, bijvoorbeeld uw drie favoriete bistro's.

NAVIGON® MyBest POI: Voor een nog beter overzicht op het display

Daarnaast kunt u de POI-weergave verbergen en deze weer weergeven wanneer u deze nodig hebt - dat komt het overzicht ten goede. Met MyBest POI hoeft u geen nutteloze omwegen meer te maken, want u weet nu precies hoe ver en hoe lang u nog moet rijden naar bijvoorbeeld het volgende wegrestaurant, als de kinderen op de achterbank weer eens onrustig beginnen te worden. Stressvrij rijden met NAVIGON®!

Text-to-Speech

Zo kunt u zich ten volle op het wegverkeer concentreren: NAVIGON® Text-to-Speech geeft niet alleen precies de richting en de afstand aan, maar noemt ook de namen van de straten en de nummers van de afritten.


Text-to-Speech is in de volgende talen beschikbaar: Deens, Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands, Spaans en Zweeds.

TMC-route-info

Altijd tijdig een alternatief achter de hand: TMC-route-info laat u bij een filemelding een alternatieve route zien met bijgewerkte gegevens over afstand en aankomsttijd. U kunt zelf kiezen of de file wilt omzeilen of de oorspronkelijke route wilt vervolgen.

TMC-commentaarstem

Deze functie verzorgt mondelinge filemeldingen: TMC-commentaarstem informeert u mondeling over de verkeerssituatie op uw route, de lengte van eventuele files en hun oorzaak. Even gedetailleerd als het verkeersbericht op de radio!
 
TMC-commentaarstem is beschikbaar in de volgende talen: Deens, Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands, Spaans en Zweeds

Voetgangernavigatie

Verken steden zonder te verdwalen: de nieuwe voetgangernavigatie brengt u direct naar uw doel, ook wanneer u niet met de auto onderweg bent. Zo vindt u ook de meest verborgen plekjes en bezienswaardigheden.

NAVIGON® Deur-tot-deur

U kunt uw auto niet altijd voor de deur parkeren. Met NAVIGON® Deur-tot-deur kunt u na het parkeren simpelweg uw standplaats opslaan, waarna Voetgangermodus u te voet naar uw eindbestemming brengt. En weer terug, mocht u daar prijs op stellen.

NAVIGON® Sightseeing

Bezienswaardigheden verkennen met NAVIGON® Sightseeing

Een goed idee van NAVIGON® en MERIAN scout: Met de service NAVIGON® Sightseeing inspired by MERIAN scout kunt u in 18 Europese landen de bezienswaardigheden in de stad en op het platteland verkennen. Bezienswaardigheden in uw naaste omgeving worden op het display aangegeven en kunnen meteen als navigatiedoel worden ingevoerd.

NAVIGON® Sightseeing: Interessante informatie over speciale bestemmingen

Per speciale bestemming kunt u gedetailleerde informatie zoals contactgegevens, openingstijden, MERIAN-beoordelingen en een foto laten weergeven. En de highlight: Desgewenst kun u de informatie over bijzonder bezienswaardige bestemmingen zelfs via spraakuitvoer laten voorlezen. Ontdek de ontdekker in u – in de auto, op de fiets of te voet!

Inspired by MERIAN scout

Deze service omvat speciale bestemmingen in de volgende landen: Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Frankrijk, Spanje, Portugal, Groot-Brittannië, Ierland, België, Nederland, Denemarken, Finland, Zweden, Noorwegen, Tsjechische Republiek, Polen, Hongarije

Deze service is alleen in de volgende talen beschikbaar: Frans, Engels, Duits, Italiaans en Spaans. Nederlands is uitsluitend in de Benelux beschikbaar.

Als uw taal niet beschikbaar is, gebruikt u een van de beschikbare taalinstellingen om deze service te kunnen gebruiken.

U vindt NAVIGON® Sightseeing en nog veel meer informatie in onze onlinewinkel.

NAVIGON® Sightseeing Tours

Uw navigatieapparaat als reisgids met NAVIGON® Sightseeing Tours

Plant u een vakantietocht met de auto, motorfiets of fiets? U weet nog niet precies waar u heen wilt? Dan komt hier uw inspiratie: Op uw NAVIGON® is voor 14 Europese landen één tocht van de service NAVIGON® Sightseeing Tours powered by ViaMichelin kosteloos voorgeïnstalleerd. Ga bijvoorbeeld op ontdekkingsreis in Salzkammergut of in het schilderachtige Toscane. U houdt van imposante architectuur? Dan is een tocht als 'De Loire-kastelen precies wat u zoekt!

NAVIGON® Sightseeing Tours met veel informatie over bezienswaardigheden

Selecteer de gewenste tocht en laat de bezienswaardigheden langs de route weergeven, met inbegrip van achtergrondinformatie, openingstijden, telefoonnummers, enzovoort. U kunt dan zelf bepalen of u de hele geselecteerde route wilt rijden of slechts een gedeelte. Geen gezoek meer in de autoatlas - instappen en de vakantie kan beginnen!

powered by ViaMichelin

Beschikbaar in het Frans, Duits, Italiaans, Engels en Spaans.

Als uw taal niet beschikbaar is, gebruikt u een van de beschikbare taalinstellingen om deze service te kunnen gebruiken.

Beschikbare routes:

 • Op ontdekkingsreis in Salzkammergut - Oostenrijk
 • De sloten van de graven van Vlaanderen - België
 • De Uhrmacherstrasse - Zwitserland
 • De vele meren van Mecklenburg - Duitsland
 • Jutland: van Århus naar Ålborg - Denemarken
 • De route van de witte dorpen - Spanje
 • De Loire-kastelen rondom Amboise - Frankriijk
 • Het Lake District: Windermere en Coniston Water - Groot-Brittannië
 • De Ring of Kerry - Ierland
 • Het schilderachtige Toscane - Italië
 • De Luxemburgse Weinstrasse - Luxemburg
 • Rondrit door de polders - Nederland
 • Rondrit langs de fjorden - Noorwegen
 • Op ontdekkingsreis in de Serra Da Estrela - Portugal

Meer tochten van NAVIGON® Sightseeing Tours vindt u in onze onlinewinkel.

NAVIGON® Sync

Met NAVIGON® Sync kunt u al uw contactadressen van uw pc naar uw NAVIGON® kopiëren. Zo beschikt u steeds over uw belangrijke adressen.

Social bookmarks:

Share/Bookmark