Software-upgrade voor NAVIGON® 2110 max

Upgrade uw apparaat naar NAVIGON® 4310 max* – met NAVIGON® MyRoutes, TMC-commentaarstem, TMC-route-info, Text-to-Speech en vele andere nuttige functies, die u gemakkelijk met NAVIGON® Fresh installeert.


Uw softwarepakket bevat bovendien:

  • aanvullende Text-to-Speech-talen (Deens, Nederlands)
  • nieuwe apparaattalen
  • Kaartrelease NAVIGON® Q3/2015 met 40 landen inbegrepen
  • Inclusief nieuwe update van Clever Parking en Flitspalen-info

De functie Picture Viewer is na de upgrade niet meer beschikbaar.

* Het apparaat komt wat de software betreft overeen met de volgende serie. Afwijkingen in afzonderlijke componenten kunnen blijven bestaan.

Naar de NAVIGON Winkel

Software-upgrade voor NAVIGON® 2110 max

Alle functies nader bekijken

Met deze nieuwe functies kunt u uw NAVIGON opwaarderen.:

NAVIGON® MyRoutes

Afhankelijk van het type bestuurder dat u bent, adviseert NAVIGON® MyRoutes de beste route – toegesneden op uw persoonlijke rijstijl, de dag van de week en het tijdstip. Daarnaast laat uw NAVIGON® u maximaal twee alternatieve routes zien.

TMC-commentaarstem

Deze functie verzorgt mondelinge filemeldingen: TMC-commentaarstem informeert u mondeling over de verkeerssituatie op uw route, de lengte van eventuele files en hun oorzaak. Even gedetailleerd als het verkeersbericht op de radio!
 
TMC-commentaarstem is beschikbaar in de volgende talen: Deens, Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands, Spaans en Zweeds

TMC-route-info

Altijd tijdig een alternatief achter de hand: TMC-route-info laat u bij een filemelding een alternatieve route zien met bijgewerkte gegevens over afstand en aankomsttijd. U kunt zelf kiezen of de file wilt omzeilen of de oorspronkelijke route wilt vervolgen.

Text-to-Speech

Zo kunt u zich ten volle op het wegverkeer concentreren: NAVIGON® Text-to-Speech geeft niet alleen precies de richting en de afstand aan, maar noemt ook de namen van de straten en de nummers van de afritten.


Text-to-Speech is in de volgende talen beschikbaar: Deens, Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands, Spaans en Zweeds.

Clever Parking

Slimmer parkeren: wanneer u op zoek bent naar een parkeerplaats, hebt u met Clever Parking zo een plekje gevonden. Daarbij worden niet alleen de parkeermogelijkheden in de buurt aangegeven, maar ontvangt u ook informatie over openingstijden en kosten*.

*Geldt voor Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Luxemburg

POI-klik

Geef uitgebreide informatie over speciale bestemmingen of POI's (Point-of-Interest) weer: wanneer u op een speciale bestemming op de kaart tikt, bijvoorbeeld een rustplaats of bezienswaardigheden, ontvangt u wetenswaardige informatie zoals adressen, openingstijden en telefoonnummers. Desgewenst kunt u er ook rechtstreeks heen navigeren.

Bookmarks op de kaart

U kunt uw favoriete reisdoelen als speciale bestemmingen opslaan en op de kaart laten weergeven. Op die manier ziet u in één oogopslag of u in de buurt bent van uw lievelingsrestaurant of een van uw vrienden.

Coördinaten ingave

Coördinaten ingave maakt het mogelijk de coördinaten van uw bestemming op te geven. Dit kan handiger zijn dan het invoeren van een traditioneel adres, bijvoorbeeld als u op zoek bent naar een camping.

NAVIGON® MyReport

U hebt een wegwijziging ontdekt, zoals een nieuwe rotonde? Met NAVIGON® MyReport kunt u via uw NAVIGON® rechtstreeks informatie over wijzigingen in het wegennet aan ons doorgeven. Na een zorgvuldige controle door deskundigen worden uw gegevens in de volgende releases van onze kaarten opgenomen.

Hulp bij noodgeval

Een gerust gevoel: Hulp bij noodgeval haalt binnen een paar seconden nabijgelegen adressen van bijvoorbeeld politie, ziekenhuizen en brandweer op. Daarbij wordt ook het telefoonnummer opgelezen.

Social bookmarks:

Share/Bookmark