Software-upgrade voor NAVIGON® 8410


Door uw NAVIGON®-navigatiesysteem op te waarderen tot de NAVIGON® 8410 Premium Edition* – met nuttige functies als Actieve Rijstrookassistent, City View3D 2.0, NAVIGON® MyBest POI, One Click Menu en meer – komt u veilig en ontspannen op de plaats van bestemming aan.


Deze upgrade werkt niet met NAVIGON® 8450 Live en NAVIGON® 8410 Truck Edition.

Daarnaast bevat uw software-upgrade:

 • Kaart van Europa: NAVIGON® Release Q3/2015 incl. 44 landen


* Het apparaat komt wat de software betreft overeen met de volgende serie. Afwijkingen in afzonderlijke componenten kunnen blijven bestaan.

Naar de NAVIGON Winkel

Software-upgrade voor NAVIGON® 8410

Alle functies nader bekijken

Met deze nieuwe functies kunt u uw NAVIGON opwaarderen.:

Actieve Rijstrookassistent

Vooruitziend rijden met Actieve Rijstrookassistent
Welke rijstrook is de juiste? Kent u dat? U rijdt helemaal links en plotseling ziet u dat u eigenlijk rechts moet afslaan. Actieve Rijstrookassistent van NAVIGON® laat u in het hectische stadsverkeer altijd tijdig zien wanneer u op welke rijstrook moet rijden om de volgende afslag niet te missen. Dat is veilig en stressloos rijden met NAVIGON®.

Met Actieve Rijstrookassistent de juiste rijstrook vinden
Actieve Rijstrookassistent laat u middels een dynamische animatie een realistische weergave zien van het werkelijke routeverloop, met inbegrip van de bochten. Een oranje pijl geeft aan welke rijstrook u precies moet nemen. Er worden maximaal vier afslagmanoeuvres achter elkaar weergegeven. Op die manier weet u ruimschoots van tevoren wat na de volgende bocht te gebeuren staat. Weer zo'n vooruitziend idee van NAVIGON®!

City View3D 2.0

Realistische weergave van steden – alsof u uit het raam kijkt

U kent City View3D van NAVIGON®? Maak dan nu kennis met de nieuwe, verbeterde functie City View3D 2.0! Deze functie geeft steden zo weer als ze er in werkelijkheid uitzien: realistisch in 3D. De gevels en daken van de gebouwen zien er zeer realistisch uit. Trottoirs langs de straten worden iets verhoogd weergegeven. Daardoor ziet de weergave er op het navigatiescherm er bedrieglijk echt uit.

Weten wat er komt dankzij de transparante weergave van gebouwen

Gebouwen in de nabije omgeving worden bij City View3D 2.0 transparant weergegeven. Daardoor wordt de route overzichtelijker weergegeven, want uw route en de bijbehorende speciale bestemming worden niet door gebouwen aan het zicht onttrokken. Dat vereenvoudigt de oriëntatie en maakt vooruitziend rijden mogelijk.

1-Click-Menu

Meer zien op de kaart

Deze functie zorgt voor meer overzicht. Wanneer de functie Snelmenu actief is, worden de NAVIGON® MyBest POI-velden boven en de menubalk onder aan het display automatisch verborgen. Het grote voordeel: er is meer ruimte voor de kaart en u ziet nog beter hoe de route precies verloopt. Op het display ziet u alleen nog de informatie die echt relevant is.

De bedieningsorganen weergeven door even op het display te tikken

Door even op de kaart te tikken geeft u de POI's en de menubalk weer en kunt u uw navigatieapparaat op de gewoonlijke manier bedienen. Wanneer u het display een tijd lang niet meer hebt aangeraakt, worden deze bedieningsorganen automatisch weer verborgen en ziet u weer de grote kaartweergave op het display. Maar als u wilt, kunt u de POI's ook vastzetten.  Een innovatie van NAVIGON® voor vooruitziend en veilig rijden.

NAVIGON® MyBest POI

Met NAVIGON® MyBest POI weet u altijd hoe ver het nog is naar uw favoriete speciale bestemmingen

Deze service is een echte pluspunt en laat uw belangrijkste speciale bestemmingen extra opvallen, zodat u steeds het overzicht bewaart. Kies uw drie favoriete POI-categorieën, zoals tankstations, parkeerplaatsen of eetgelegenheden. Deze worden vervolgens boven aan het display weergegeven, met informatie over de afstand. U kunt u drie specifieke speciale bestemmingen uit één categorie laten weergeven, bijvoorbeeld uw drie favoriete bistro's.

NAVIGON® MyBest POI: Voor een nog beter overzicht op het display

Daarnaast kunt u de POI-weergave verbergen en deze weer weergeven wanneer u deze nodig hebt - dat komt het overzicht ten goede. Met MyBest POI hoeft u geen nutteloze omwegen meer te maken, want u weet nu precies hoe ver en hoe lang u nog moet rijden naar bijvoorbeeld het volgende wegrestaurant, als de kinderen op de achterbank weer eens onrustig beginnen te worden. Stressvrij rijden met NAVIGON®!

NAVIGON® Sightseeing

Bezienswaardigheden verkennen met NAVIGON® Sightseeing

Een goed idee van NAVIGON® en MERIAN scout: Met de service NAVIGON® Sightseeing inspired by MERIAN scout kunt u in 18 Europese landen de bezienswaardigheden in de stad en op het platteland verkennen. Bezienswaardigheden in uw naaste omgeving worden op het display aangegeven en kunnen meteen als navigatiedoel worden ingevoerd.

NAVIGON® Sightseeing: Interessante informatie over speciale bestemmingen

Per speciale bestemming kunt u gedetailleerde informatie zoals contactgegevens, openingstijden, MERIAN-beoordelingen en een foto laten weergeven. En de highlight: Desgewenst kun u de informatie over bijzonder bezienswaardige bestemmingen zelfs via spraakuitvoer laten voorlezen. Ontdek de ontdekker in u – in de auto, op de fiets of te voet!

Inspired by MERIAN scout

Deze service omvat speciale bestemmingen in de volgende landen: Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Frankrijk, Spanje, Portugal, Groot-Brittannië, Ierland, België, Nederland, Denemarken, Finland, Zweden, Noorwegen, Tsjechische Republiek, Polen, Hongarije

Deze service is alleen in de volgende talen beschikbaar: Frans, Engels, Duits, Italiaans en Spaans. Nederlands is uitsluitend in de Benelux beschikbaar.

Als uw taal niet beschikbaar is, gebruikt u een van de beschikbare taalinstellingen om deze service te kunnen gebruiken.

U vindt NAVIGON® Sightseeing en nog veel meer informatie in onze onlinewinkel.

NAVIGON® Sightseeing Tours

Uw navigatieapparaat als reisgids met NAVIGON® Sightseeing Tours

Plant u een vakantietocht met de auto, motorfiets of fiets? U weet nog niet precies waar u heen wilt? Dan komt hier uw inspiratie: Op uw NAVIGON® is voor 14 Europese landen één tocht van de service NAVIGON® Sightseeing Tours powered by ViaMichelin kosteloos voorgeïnstalleerd. Ga bijvoorbeeld op ontdekkingsreis in Salzkammergut of in het schilderachtige Toscane. U houdt van imposante architectuur? Dan is een tocht als 'De Loire-kastelen precies wat u zoekt!

NAVIGON® Sightseeing Tours met veel informatie over bezienswaardigheden

Selecteer de gewenste tocht en laat de bezienswaardigheden langs de route weergeven, met inbegrip van achtergrondinformatie, openingstijden, telefoonnummers, enzovoort. U kunt dan zelf bepalen of u de hele geselecteerde route wilt rijden of slechts een gedeelte. Geen gezoek meer in de autoatlas - instappen en de vakantie kan beginnen!

powered by ViaMichelin

Beschikbaar in het Frans, Duits, Italiaans, Engels en Spaans.

Als uw taal niet beschikbaar is, gebruikt u een van de beschikbare taalinstellingen om deze service te kunnen gebruiken.

Beschikbare routes:

 • Op ontdekkingsreis in Salzkammergut - Oostenrijk
 • De sloten van de graven van Vlaanderen - België
 • De Uhrmacherstrasse - Zwitserland
 • De vele meren van Mecklenburg - Duitsland
 • Jutland: van Århus naar Ålborg - Denemarken
 • De route van de witte dorpen - Spanje
 • De Loire-kastelen rondom Amboise - Frankriijk
 • Het Lake District: Windermere en Coniston Water - Groot-Brittannië
 • De Ring of Kerry - Ierland
 • Het schilderachtige Toscane - Italië
 • De Luxemburgse Weinstrasse - Luxemburg
 • Rondrit door de polders - Nederland
 • Rondrit langs de fjorden - Noorwegen
 • Op ontdekkingsreis in de Serra Da Estrela - Portugal

Meer tochten van NAVIGON® Sightseeing Tours vindt u in onze onlinewinkel.

Social bookmarks:

Share/Bookmark