NAVIGON® Sightseeing

Utforsk severdighetene med NAVIGON® Sightseeing

Nå går du aldri glipp av en severdighet mer, siden din NAVIGON® blir din personlige reiseleder: Er du på reise i en fremmed by eller på et fremmed sted, og ønsker du å se på noe der, men du vet ikke hva som er verdt å se? Ingen problem! Den nye funksjonen NAVIGON® Sightseeing inspired by MERIAN scout fører deg nærmere interessante spesialmål som f.eks. museer, monumentale byggverk eller historiske byområder 18 europeiske land, og du kan bli navigert direkte dit.


NAVIGON® Sightseeing: Interessant informasjon om spesialmål

Du får detaljert informasjon om severdighetene, som f.eks. telefonnummer, åpningstider, vurderinger fra MERIAN-redaksjonen og bilder. Hvis du ønsker det, kan informasjonen om de spesialmålene MERIAN vurderer høyest, også leses opp for deg, som en helt spesiell ekstratjeneste. Opplev denne servicen nå – i bilen, på sykkelturen eller til fots - og finn alltid akkurat det du leter etter – uavhengig av om det er et bestemt museum, et minnesmerke eller et slott!

Inspired by MERIAN scout

NAVIGON® Sightseeing

Oppdag denne funksjonen:

NAVIGON FreshMaps

NAVIGON FreshMaps

Regelmessige oppdaterte kart til din NAVIGON.

Mer informasjon

NAVIGON MyLocation

NAVIGON MyLocation

Overfør dine personlige mål til din NAVIGON.

Mer informasjon

NAVIGON Fresh

NAVIGON Fresh

Nyeste kart, programvare og tjenester, alltid i best mulig oppdatert stand - ganske enkelt å laste ned: det er NAVIGON Fresh!

Mer informasjon

Social bookmarks:

Share/Bookmark