Navigon Live Services

Navigon Live Services

Kan brukes over hele Europa uten roaming-gebyr i tilgjengelige land

  1. Oversikt

Raskere mer oppdatert: NAVIGON Live Services

Man får viktig informasjon når man trenger den. Først og fremst raskt. Med NAVIGON Live Services er du alltid up-to-date: Traffic Live, Mobile Radarkontroller Live, Clever Parking Live, Vær Live og Events Live gir deg all viktig informasjon du trenger på turen.

Alle Live Services i detalj

Gled deg: Live Services fra NAVIGON finnes allerede i NAVIGON-apparater i Premium-kategorien. Det er også enkelt å utvide NAVIGON med alle Live Services. Her finner du alt som er verdt å vite om NAVIGON Live Services:

Dine fordeler

  • Servicemeldinger i sanntid
  • Ingen ekstra kostnader i utlandet
  • Ingen automatisk forlengelse eller ingen oppsigelse nødvendig
Clever Flat 12

Nå forlenger du ditt Live Services-abonnement med 12 måneder.


icon

Traffic Live - Trafikkopplysninger i sanntid

Takket være trafikkopplysninger i sanntid får du som NAVIGON-bruker med Traffic Live vite hvor du for øyeblikket har fri ferdsel. Slik får du til enhver tid anbefaling om den beste kjøreruten – gitt den aktuelle trafikksituasjonen.

Tilgjengelighet
icon

Mobile Radarkontroller Live - Ikke gi mobile overvåkningskameraer en sjanse

Få førstehånds advarsler: I tillegg til de stasjonære overvåkningskameraene viser Mobile Radarkontroller deg også de mobile. Og det hele i sanntid. I tillegg kan du også informere andre brukere av NAVIGON Live om overvåkningskameraer - rett og slett med et klikk på din NAVIGON.

Tilgjengelighet
icon

Clever Parking Live - Finn alltid en ledig parkeringsplass!

Clever Parking Live hjelper deg med å finne parkeringsplass, pluss at den i sanntid viser deg antall tilgjengelige parkeringsmuligheter på parkeringsplasser og i parkeringshus i nærheten. Og du får informasjon om åpningstider og gebyrer.

Tilgjengelighet
icon

Vær Live - Viser deg aktuelt vær på reisen og ved målet

Vær Live forbereder deg for alle eventualiteter. Vær Live gir deg nemlig værmelding for reiseruten din og for reisemålet ditt. For at du skal slippe unødvendige overraskelser under oppholdet, får du et todagers forhåndsvarsel.

Tilgjengelighet
icon

Events Live - Alltid informert om arrangement i byen

Gå ikke lenger glipp av din favoritt-event: Vi informerer deg om når og hvor noe skjer – med angivelse av sted, varighet og program for arrangementet. Velg ganske enkelt din favorittkategori i din by eller dine omgivelser. Deretter loser vi deg gjerne til målet – uansett hvor i Europa du skal.

Tilgjengelighet

Social bookmarks:

Share/Bookmark