Programvareoppgradering for NAVIGON® 7210

Oppgrader enheten din til NAVIGON® 7310* – med NAVIGON® MyRoutes, City View3D, Clever Parking, Professionelle Sprachsteuerung, Panorama View3D og mange andre nyttige funksjoner, som du installerer enkelt og greit via NAVIGON® Fresh.


Programvarepakken inneholder i tillegg:

  • ekstra Text-to-Speech-språk
  • nye språk for enheten
  • Europakart: NAVIGON® utgave Q3/2015 inkludert 40 land


 
* Enheten tilsvarer den neste enheten i serien når det gjelder programvare. Det kan forekomme avvik for enkelte komponenter.

Til NAVIGON Shop

Programvareoppgradering for NAVIGON® 7210

Alle funksjoner i detalj

Med disse nye funksjonene øker du verdien til din NAVIGON.:

City View3D

City View3D viser byene som 3D-modell, slik at du alltid skal kunne orientere deg i fremmede omgivelser. Bygningene vises med romperspektiv og gir deg tydelige orienteringspunkter til enhver tid. Dermed har du alltid oversikt.

 

NAVIGON® MyRoutes

Avhengig av hvilken type sjåfør du er, anbefaler NAVIGON® MyRoutes den beste kjøreruten – skreddersydd til din personlige kjørestil, ukedagen og tiden på døgnet. I tillegg viser NAVIGON® opptil to alternative ruter.

Profesjonell stemmekommando

Ikke bare kan du oppgi målet sikkert og praktisk med stemmen, men du kan også kontrollere viktige funksjoner som menybetjening og lydstyrkeregulering. Du kan gjøre alt dette uten å ta hendene fra rattet.

Profesjonell stemmekommando er tilgjengelig på følgende språk: dansk, tysk, engelsk, fransk, italiensk, nederlandsk, svensk og spansk

Panorama View 3D

Panorama View3D viser deg ikke landskapet som en flate på skjermen, men tredimensjonalt med fjell og daler. Denne realistiske fremstillingen av omgivelsene gjør det lettere å kjenne seg igjen på strekningen og i landskapet.

Clever Parking

Parker smartere: Med Clever Parking finner du raskt en parkeringsplass. Den viser deg ikke bare parkeringsmulighetene i nærheten, men informerer deg også om åpningstider og parkeringsavgifter*.

*gjelder Tyskland, Østerrike, Sveits og Luxembourg

TMC-ruteinfo

Sørger for alternativer til rett tid: Ved varsel om kø viser TMC-ruteinfo deg en alternativ kjørerute med oppdatert angivelse av avstand og ankomsttid. Du kan velge om du vil kjøre slik at du unngår køen, eller om du vil følge den opprinnelige ruten.

Virkelighetstro skiltvisning Pro

Alltid trygg underveis: Virkelighetstro skiltvisning Pro sørger for at du alltid blir varslet i tide om skarpe svinger, sterk vind eller glatt veibane. Du får opp et tilsvarende trafikkskilt på skjermen.

TMC-taleannonsering

Denne funksjonen gir køene en stemme: TMC-taleannonsering gir deg hørbar trafikkinformasjon om køer på strekningen og informerer om kølengde og årsak. Like detaljert som trafikkmeldingene på radio.
 
TMC-taleannonsering er tilgjengelig på følgende språk: dansk, tysk, engelsk, fransk, italiensk, nederlandsk, svensk og spansk

POI-klikk

Få utførlig informasjon om spesialmål (POI – Points of Interest): Når du berører et spesialmål som vises på kartet, for eksempel en rasteplass eller severdighet, får du nyttig informasjon som adresse, åpningstider og telefonnumre. Hvis du vil, kan du bli navigert direkte til stedet.

Coordinate Entry

Coordinate Entry gir deg muligheten til å angi målet som koordinater. Dette gir et meningsfullt alternativ til vanlig adresseangivelse, for eksempel ved søking etter campingplasser.

NAVIGON® MyReport

Har du oppdaget endringer i trafikken, for eksempel en ny rundkjøring? NAVIGON® MyReport gir deg mulighet til å informere umiddelbart om forandringer i veinettet med NAVIGON®-enheten. Etter at våre eksperter har kontrollert opplysningene dine nøye, blir disse tatt hensyn til ved neste kartutgivelse.

Social bookmarks:

Share/Bookmark