Programvareoppgradering for NAVIGON® 40 Premium

Oppgrader ditt NAVIGON® navigasjonssystem til NAVIGON® 92 Premium* – med navigasjonsprogramvaren NAVIGON® Flow, Panorama View 3D, Landmark View 3D og flere nyttige funksjoner som bringer deg trygt og avslappet til målet.

 

Programvareoppgraderingen inneholder i tillegg:

  • europakart, utgave Q3/2015 med 44 land
  • Premium TMC (Tyskland)

*Enheten tilsvarer den neste enheten i serien når det gjelder programvare. Det kan forekomme avvik for enkelte komponenter.

Til NAVIGON Shop

Programvareoppgradering for NAVIGON® 40 Premium

Alle funksjoner i detalj

Med disse nye funksjonene øker du verdien til din NAVIGON.:

NAVIGON® Flow

Kom avslappet fram med NAVIGON® Flow

Så avslappet kan en biltur være: Den nye navigasjonsprogramvaren NAVIGON® Flow fører deg lynraskt gjennom menyen og til målet. Vi har videreutviklet vårt betjeningskonsept i henhold til et klart prinsipp: Det skal være enkelt og intuitivt å få tilgang til de mest brukte funksjonene. Også betjeningen med håndbevegelser er fingerlett. Du kan styre alle funksjoner ved å trykke på eller stryke fingeren over skjermen.

 

Intuitiv betjening – konsekvent, enkel, optimert
Med det oversiktlige brukergrensesnittet er betjeningen av navigasjonsapparatet mer avslappet enn noensinne. Og du drar nytte av de nye fordelene med NAVIGON® Flow under hele kjøreturen. Blant annet har vi forbedret køomkjøringsfunksjonen TMC. Nye trafikkmeldinger vises oversiktlig på kartet. Vi anbefaler deg den optimale ruten med utgangspunkt i de aktuelle trafikkforholdene, slik at du kommer sikkert og raskt fram. Det er for eksempel ikke nødvendigvis alltid raskest å forlate motorveien og heller kjøre landeveien.

NAVIGON® Flow - Navigation made easy

Premium TMC

Slik får du all informasjonen du trenger: NAVIGON® Premium TMC gir deg oppdatert og nøyaktig trafikkinformasjon. Den har også tilgang til de mest aktuelle kildene i området som du befinner deg i. Dermed kan du i rett tid unngå alle køer og andre trafikkhindringer og komme avslappet frem til målet.

Panorama View 3D

Panorama View3D viser deg ikke landskapet som en flate på skjermen, men tredimensjonalt med fjell og daler. Denne realistiske fremstillingen av omgivelsene gjør det lettere å kjenne seg igjen på strekningen og i landskapet.

Landmark View 3D

Opplev interessante severdigheter i 3D: Ved hjelp av den tredimensjonale visningen gjengir Landmark View3D bestemte orienteringspunkter svært realistisk. På den måten kan du ved hjelp av spesialmål orientere deg enda lettere og raskere i fremmede byer.

City View3D 2.0

Virkelighetstro visning av byer – som å kikke ut av vinduet

Du kjenner City View3D fra NAVIGON®? Da blir du kjent med det nye, forbedrede City View3D 2.0! Denne funksjonen viser byer slik de virkelig ser ut: Virkelighetstro i 3D. Bygningene har virkelighetstro fasadefarger og takformer. Fortau ved siden av gaten fremheves optisk. Takket være denne tjenesten, blir det å kikke på navigasjonsenheten som å kikke ut av bilvinduet.

Få vite hva som skjer ved hjelp av transparent visning av bygninger

City View3D 2.0 viser bygninger i nærheten transparent. På denne måten får du bedre rutevisning, da ruten din og spesialmål som ligger foran ikke lenger blir dekket av bygninger. Dette gjør det enklere å orientere seg og muliggjør forutseende kjøring.

Social bookmarks:

Share/Bookmark