Programvareoppgradering for NAVIGON® 2110 max

Oppgrader enheten din til NAVIGON® 4310 max* – med NAVIGON® MyRoutes, TMC-taleannonsering, TMC-ruteinfo (DESTIA), Text-to-Speech, og mange andre nyttige funksjoner, som du installerer enkelt og greit via NAVIGON® Fresh.


Programvarepakken inneholder i tillegg:

  • ekstra Text-to-Speech-språk (Dansk, Nederlandsk)
  • nye språk for enheten
  • Kart-release NAVIGON® Q3/2015 inkludert 40 land
  • Inkludert ny oppdatering av Clever Parking og radar-info

Funksjonen Picture Viewer vil ikke lenger være tilgjengelig etter oppgraderingen.
 
* Enheten tilsvarer den neste enheten i serien når det gjelder programvare. Det kan forekomme avvik for enkelte komponenter.

Til NAVIGON Shop

Programvareoppgradering for NAVIGON® 2110 max

Alle funksjoner i detalj

Med disse nye funksjonene øker du verdien til din NAVIGON.:

NAVIGON® MyRoutes

Avhengig av hvilken type sjåfør du er, anbefaler NAVIGON® MyRoutes den beste kjøreruten – skreddersydd til din personlige kjørestil, ukedagen og tiden på døgnet. I tillegg viser NAVIGON® opptil to alternative ruter.

TMC-taleannonsering

Denne funksjonen gir køene en stemme: TMC-taleannonsering gir deg hørbar trafikkinformasjon om køer på strekningen og informerer om kølengde og årsak. Like detaljert som trafikkmeldingene på radio.
 
TMC-taleannonsering er tilgjengelig på følgende språk: dansk, tysk, engelsk, fransk, italiensk, nederlandsk, svensk og spansk

TMC-ruteinfo

Sørger for alternativer til rett tid: Ved varsel om kø viser TMC-ruteinfo deg en alternativ kjørerute med oppdatert angivelse av avstand og ankomsttid. Du kan velge om du vil kjøre slik at du unngår køen, eller om du vil følge den opprinnelige ruten.

Premium TMC

Slik får du all informasjonen du trenger: NAVIGON Premium TMC gir deg oppdatert og nøyaktig trafikkinformasjon. Den har også tilgang til de mest aktuelle kildene i området som du befinner deg i. Dermed kan du i rett tid unngå alle køer og andre trafikkhindringer og komme avslappet frem til målet.

Premium TMC-mottak* er tilgjengelig mot betaling i Tyskland, Østerrike, Frankrike, Sverige, Norge, Finland, Polen, Slovenia, Ungarn og Storbritannia.

*avhengig av produktmodell og land

Text-to-Speech

Du kan konsentrere deg helt om trafikken: NAVIGON® Text-to-Speech gir deg nøyaktige opplysninger både om retning, avstand og navn på veier og avkjøringer.


Text-to-Speech er tilgjengelig på følgende språk: tysk, dansk, engelsk, fransk, italiensk, nederlandsk, svensk og spansk.

Clever Parking

Parker smartere: Med Clever Parking finner du raskt en parkeringsplass. Den viser deg ikke bare parkeringsmulighetene i nærheten, men informerer deg også om åpningstider og parkeringsavgifter*.

*gjelder Tyskland, Østerrike, Sveits og Luxembourg

POI-klikk

Få utførlig informasjon om spesialmål (POI – Points of Interest): Når du berører et spesialmål som vises på kartet, for eksempel en rasteplass eller severdighet, får du nyttig informasjon som adresse, åpningstider og telefonnumre. Hvis du vil, kan du bli navigert direkte til stedet.

Favoritter på kartet

Du kan lagre favorittmålene dine som spesialmål og få dem vist på kartet. På den måten ser du med én gang når du er i nærheten av favorittrestauranten din eller en venn.

Coordinate Entry

Coordinate Entry gir deg muligheten til å angi målet som koordinater. Dette gir et meningsfullt alternativ til vanlig adresseangivelse, for eksempel ved søking etter campingplasser.

NAVIGON® MyReport

Har du oppdaget endringer i trafikken, for eksempel en ny rundkjøring? NAVIGON® MyReport gir deg mulighet til å informere umiddelbart om forandringer i veinettet med NAVIGON®-enheten. Etter at våre eksperter har kontrollert opplysningene dine nøye, blir disse tatt hensyn til ved neste kartutgivelse.

Nødhjelp

Godt å vite: Nødhjelp gir deg adresser til for eksempel politi, sykehus og brannvesen i nærheten i løpet av noen sekunder. Du får også telefonnummeret.

Social bookmarks:

Share/Bookmark