Navigon Live Services

Navigon Live Services

Kan användas inom hela Europa utan roaming-avgifter i de tillgängliga länderna.

  1. Översikt

Snabbare aktuellare: NAVIGON Live Services

Att ha tillgång till viktig information när man verkligen behöver den ytterst viktigt i trafiken. Framför allt ska denna information kunna fås mycket snabbt. Med NAVIGON Live Services håller du dig alltid uppdaterad: Traffic Live, Mobila fartkameror Live, Clever Parking Live, Vädret Live och Events Live ger dig all den information som du behöver under resan.

Alla Live-tjänster i detalj

Något att glädjas över: Live Services från NAVIGON ingår i våra NAVIGON-apparater i Premium-klassen. Det går dock även bra att komplettera din NAVIGON med alla Live-tjänsterna. Här finns allt du behöver veta om NAVIGON Live Services:

Dina fördelar

  • Servicemeddelanden i realtid
  • Inga extraavgifter i utlandet
  • Ingen automatisk förlängning, uppsägning krävs ej
Clever Flat 12

Förläng ditt Live Services-abonnemang med 12 månader nu.


icon

Traffic Live - trafikinformation i realtid

Tack vare trafikinformation i realtid får du som NAVIGON-användare med Traffic Live* veta var man för tillfället har fri fart. Därmed kan du välja den rutt som är lämpligast för just dig – med hänsyn till de aktuella trafikförhållandena.

Tillgänglighet
icon

Mobila fartkameror Live - ge inte fartkamerorna någon chans

Varningar i första hand: Mobila fartkameror Live visar både fasta och mobila fartkameror. Självklart i realtid. Dessutom kan du informera andra NAVIGON Live-användare om fartkameror - med ett enkelt klick på din NAVIGON.

Tillgänglighet
icon

Clever Parking Live - hitta alltid lediga parkeringsplatser!

Clever Parking Live hjälper dig att hitta en parkeringsplats och visar dessutom i realtid antalet lediga parkeringsmöjligheter i parkeringsplatser och parkeringshus i din närhet. Du får dessutom information om öppettider och parkeringsavgifter.

Tillgänglighet
icon

Vädret Live - visar det aktuella vädret längs rutten och på målorten

Vädret Live vägleder dig i vått och torrt. Du får nämligen information om det aktuella vädret både längs rutten och på din målort. För att du ska slippa otrevliga överraskningar under din vistelse får du dessutom en tvådygnsprognos på köpet.

Tillgänglighet
icon

Events Live - Aktuell information om evenemang i din stad

Missa aldrig dina favoritevenemang: Vi informerar dig om var och när något är på gång – med uppgifter om evenemangets plats, tid och program. Välj helt enkelt en favoritkategori i din stad eller omgivningarna. Sedan navigerar vi dig gärna till målet – oavsett var i Europa det befinner sig.

Tillgänglighet

Social bookmarks:

Share/Bookmark