Uppgradering av mjukvara för NAVIGON® 40 Premium

Rusta upp ditt navigationssystem från NAVIGON® till en NAVIGON® 92 Premium – med det nya navigationsprogrammet NAVIGON® Flow, Panorama View 3D, Landmark View 3D och fler praktiska funktioner som hjälper dig att komma fram säkert och avslappnat till ditt mål.

Din mjukvaruuppgradering innehåller dessutom:

  • Europakarta: NAVIGON® Release Q3/2015 med 44 länder
  • Premium TMC (Tyskland)

 

* Mjukvaran i apparaten motsvarar den hos efterföljande apparatserie. Tidigare apparatmodeller kan användas med den nya mjukvaran.

 

Till NAVIGON Shop

Uppgradering av mjukvara för NAVIGON® 40 Premium

Alla funktioner i detalj

Med dessa nya funktioner kan du uppgradera din NAVIGON.:

NAVIGON® Flow

Avslappnad ankomst med NAVIGON® Flow

Så lugnt och skönt kan det vara att köra bil: nya navigationsprogrammet NAVIGON® Flow hjälper dig att navigera blixtsnabbt genom menyn – och till målet. Vi har nämligen vidareutvecklat vårt tidigare användarkoncept och anpassat den till en tydlig princip: de funktioner som du använder oftast kan nås på ett mycket enkelt och intuitivt sätt. Även användningen per geststyrning är lätt som en plätt för du kan styra alla funktioner genom att trycka på eller stryka över bildskärmen.

 

Intuitiv användning – konsekvent, enkelt, optimerat
Det översiktliga användargränssnittet gör användningen enklare än någonsin. Den nya, höga kvaliteten av NAVIGON® Flow kommer du att märka av, vilken väg du än väljer. Framförallt TMC-funktionen för att undvika bilköer har förbättrats: nya trafikmeddelanden visas tydligt på din karta. Baserat på aktuella trafikförhållanden rekommenderar vi en optimal rutt så att du når ditt mål säkert och snabbt. Det är t.ex. inte alltid att rekommendera att lämna motorvägen och istället välja en landsväg.

NAVIGON® Flow - Navigation made easy

Premium TMC

Håll dig uppdaterad: NAVIGON® Premium TMC ger dig aktuell och precis trafikinformation. Du får även åtkomst till de mest aktuella informationskällorna i din region. På så sätt kan du undvika bilköer och andra trafikhinder och kommer snabbare fram till ditt mål.

Panorama View 3D

Panorama View3D visar inte det omgivande landskapet som en plan yta utan tredimensionellt med berg och dalar. Denna verklighetstrogna framställning av omgivningen gör att man lättare kan känna igen sträckan och landskapet.

Landmark View 3D

Upplev intressanta sevärdheter i 3D: tack vare den tredimensionella framställningen visar Landmark View3D särskilda orienteringspunkter mycket verklighetstroget.  Med hjälp av särskilda mål kan du därmed orientera dig ännu enklare och snabbare i obekanta städer.

City View3D 2.0

Verklighetstrogen visning av städer – som att titta ut genom fönstret

Känner du redan till City View3D från NAVIGON®? Nu kommer nya, förbättrade City View3D 2.0! Denna funktion visar städer så som de verkligen är, nämligen tredimensionella. Även byggnader visas med realistiska färger och takformer. Trottoarer vid sidan av vägen är optiskt lätt upphöjda.  Att titta på bildskärmen är nu som att titta ut genom bilfönstret.

Transparenta byggnader så att du vet vad som kommer

Med City View3D 2.0 visas byggnader i den närmaste omgivningen transparent. Detta ger en ännu bättre översikt av rutten, eftersom byggnaderna inte längre skymmer rutten eller särskilda mål längre fram på sträckan. Detta underlättar orienteringen så att du kan köra på ett mer förutseende sätt.

Social bookmarks:

Share/Bookmark