Uppgradering av mjukvara för NAVIGON® 70 Premium

Rusta upp ditt navigationssystem från NAVIGON® till en NAVIGON® 92 Premium – med det nya navigationsprogrammet NAVIGON® Flow.  Det senaste, innovativa NAVIGON® Flow-programmet hjälper dig använda ditt navigationssystem så enkelt och intuitivt som aldrig förr.

Din mjukvaruuppgradering innehåller dessutom:

  • Europakarta: NAVIGON® Release Q3/2015 med 44 länder

 

* Mjukvaran i apparaten motsvarar den hos efterföljande apparatserie. Tidigare apparatmodeller kan användas med den nya mjukvaran.

 

Till NAVIGON Shop

Uppgradering av mjukvara för NAVIGON® 70 Premium

Alla funktioner i detalj

Med dessa nya funktioner kan du uppgradera din NAVIGON.:

NAVIGON® Flow

Avslappnad ankomst med NAVIGON® Flow

Så lugnt och skönt kan det vara att köra bil: nya navigationsprogrammet NAVIGON® Flow hjälper dig att navigera blixtsnabbt genom menyn – och till målet. Vi har nämligen vidareutvecklat vårt tidigare användarkoncept och anpassat den till en tydlig princip: de funktioner som du använder oftast kan nås på ett mycket enkelt och intuitivt sätt. Även användningen per geststyrning är lätt som en plätt för du kan styra alla funktioner genom att trycka på eller stryka över bildskärmen.

 

Intuitiv användning – konsekvent, enkelt, optimerat
Det översiktliga användargränssnittet gör användningen enklare än någonsin. Den nya, höga kvaliteten av NAVIGON® Flow kommer du att märka av, vilken väg du än väljer. Framförallt TMC-funktionen för att undvika bilköer har förbättrats: nya trafikmeddelanden visas tydligt på din karta. Baserat på aktuella trafikförhållanden rekommenderar vi en optimal rutt så att du når ditt mål säkert och snabbt. Det är t.ex. inte alltid att rekommendera att lämna motorvägen och istället välja en landsväg.

NAVIGON® Flow - Navigation made easy

Social bookmarks:

Share/Bookmark